Apple staat open voor suggesties van gebruikers

Archief

Doordat Apple overgaat van MobileMe naar iCloud, zullen een aantal functies van MobileMe gaan verdwijnen, zoals iWeb hosting, Galerie, iDisk en een handvol andere synchronisatie diensten. Een van de lezers van AppleInsider e-mailde Apple CEO Tim Cook, om te klagen over het stoppen van de iDisk-synchronisatie.

In plaats van dat Cook het e-mailtje beantwoorde, liet Cook het kantoor een telefoontje plegen naar de gebruiker en vertelde dat de diensten momenteel niet gepland staan voor een comeback naar iCloud. Maar dat Apple altijd open staat voor suggesties, vooral als er voldoende feedback is.

Er is natuurlijk geen manier om de legitimiteit van het telefoontje te controleren, maar het zal mooi aansluiten bij de trend die we kennen sinds Tim Cook het CEO-stokje overnam van Steve Jobs. Bij Apple lijken ze namelijk steeds een beetje meer aandacht te besteden aan suggesties van gebruikers.

1 Reactie

  1. Beste Apple, ontwikkel ajb heel snel iets zoals de Galaxy Note, dat is echt alles in 1.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*