Apple komt met goedkopere iPhone 4 in oktober

Archief

De geruchten zijn er al een tijdje, en het lijkt erop dat Apple dan misschien toch met een prepaid versie van de iPhone gaat komen, Verizon en AT&T kondigden gisteren nieuwe prepaid bundels aan, slechts enkele weken voor de verwachte introductie van de nieuwe generatie iPhone.

Verizon zal donderdag een 50 dollar per maand bundel gaan aanbieden voor een select aantal telefoons, met deze bundel kunnen Amerikaanse gebruikers onbeperkt internetten.

Eerder dit jaar maakte Verizon bekend dat het ging stoppen met onbeperkte data plannen voor smartphones, waaronder de Apple iPhone. AT&T volgde niet veel later met een limit van 2GB per maand voor de iPhone en iPad.

Momenteel is Sprint de enige Amerikaanse provider die door blijft gaan met het aanbieden van onbeperkte data bundels. Volgens Sprint zullen ze hier zeker niet mee gaan stoppen, al waren er een aantal geruchten dat Sprint ook een limiet zal invoeren bij de verkoop van de iPhone.

De iPhone wordt naar verwachting rond half oktober uitgebracht, en de verwachting is dat AT&T, Verizon en Sprint de eerste providers zullen zijn die de telefoon gaan verkopen. Het blijft onduidelijk of Apple voor een wereldwijde launch gaat kiezen, of dat de Amerikaanse markt eerst aan de beurt is.

Er zijn geruchten dat Apple gaat komen met twee verschillende iPhone-modellen, om ook de low-end markt te gaan benutten, de iPhone 4S en de high-end iPhone 5 zullen dan beschikbaar zijn voor de mensen. De iPhone 4, zou dan kunnen worden verkocht als een prepaid telefoon door providers, in plaats van de 2-jarige contracten.

Tim Cook zei in februari dat Apple niet een bedrijf wil gaan worden voor de rijken, maar dat het van plan is om alle markten te gaan benutten. Hoe Apple dit van plan is, wordt natuurlijk niet door Cook vertelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*