.

Apple gaat meer iPhone 6 Plus toestellen produceren

Archief

Volgens verschillende cijfers is de iPhone 6 Plus populairder dan oorspronkelijk werd gedacht en dit zou ook de reden zijn dat Apple van plan is om de productie van dit model te verhogen. Digitimes zegt deze informatie te hebben ontvangen van verschillende bronnen uit de toeleveringsketen van Apple. Het nieuws komt niet volledig uit de lucht vallen, want er verscheen eerder al een rapport dat de iPhone 6 Plus mogelijk verantwoordelijk zou worden voor 60% van alle verscheepte iPhone 6 toestellen.

De verhouding tussen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus productie mag dan zijn aangepast, maar het zou nog wel even kunnen duren voordat Apple hier de vruchten van kan plukken, omdat leveranciers tijd nodig hebben om de situatie langzaam maar zeker te verbeteren.

“Het merendeel van de leveranciers hebben op dit moment niet voldoende componenten op voorraad voor de extra iPhone 6 orders, en ook zijn er niet genoeg assemblagelijnen en productielijnen voor het assembleren van de telefoon. Winkels en consumenten lijken daarom nog een tijd te moeten wachten voordat de productie van de iPhone 6 Plus echt op gang begint te komen en dat er niet langer tekorten zijn.”

Sinds de lancering van de iPhone 6 Plus vorige maand is de voorraad zeer beperkt geweest. In het openingsweekend was de phablet direct uitverkocht en sindsdien blijft het lastig om een 6 Plus te kopen. Momenteel staat de levertijd op drie tot vier weken in de Nederlandse Apple Store, maar ook andere webwinkels hebben geen voorraad.

Tot op heden hebben verschillende rapporten en onderzoeken aangetoond dat de kleinere iPhone 6 de populairste keuze is voor veel mensen, maar gezien de beperkte voorraad van de iPhone 6 Plus kan dat ook bijna niet anders. Volgens verschillende retailers in China, waar de telefoon op 17 oktober in de verkoop gaat, ligt het aantal iPhone 6 en 6 Plus reserveringen een stuk dichtbij elkaar.

iphone-6-6plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren