Apple gaat de eerste generatie iPod Nano’s vervangen met het huidige iPod Nano model

Archief

Afgelopen maand, kondigde Apple een wereldwijd programma aan voor de vervanging van de eerste generatie iPod Nano’s, die problemen hadden met oververhitte en defecte batterijen, door problemen met een van de Apple leveranciers.

Terwijl sommige gebruikers hun vervangende unit al binnen hebben, een als-nieuwe refurbished eerst generatie iPod Nano, klagen veel andere gebruikers over het langzame proces, mensen moeten vaak lang wachten op de envelop die nodig is voor het verzenden of voor het vervangende model dat verstuurd moet worden. Volgens gebruikers die contact hebben opgenomen met Apple, zegt het support team van Apple, dat het bedrijf momenteel tekorten ervaart aan originele dozen en andere onderdelen die nodig zijn om het proces te voltooien.

Nu lijkt het er op dat Apple volledig door haar voorraad van eerste generatie iPod Nano’s door is en dat de huidige generatie iPod Nano’s zal worden gebruikt als vervangend model. Meerdere gebruikers hebben in de afgelopen paar dagen gemeld dat zij een bevestiging hebben ontvangen dat de vervangende iPod Nano onderweg is, na het checken van het serienummer op de Apple support-site blijkt dat het de nieuwe generatie iPod Nano’s betreft. Deze zesde generatie iPod Nano werd voor het eerst uitgebracht in September 2010, en kreeg een aantal maanden geleden een lagere prijs en software update. Apple zegt dat de huidige iPod Nano nog steeds een zesde generatie model is.

We zullen nog even moeten wachten totdat we de bevestiging hebben van gebruikers dat ze daadwerkelijk de nieuwe iPod Nano hebben ontvangen als vervanging, het blijft mogelijk dat de serienummers onjuist in Apple’s database zijn geregistreerd. Meerdere gebruikers hebben aangegeven dat de zending morgen zal binnen komen volgens het track en trace systeem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*