Apple breng nieuwe versio van OS X 10.7.3 uit voor testers en ontwikkelaars

Archief

Slechts een paar nachten voor Kermist, heeft Apple vandaag een bijgewerkte versie van OS X 10.7.3 uitgebracht voor testers en ontwikkelaar. De nieuwe versie, die buildnummer 11D36 heeft meegekregen, komt niet met een changelog en er wordt alleen aangegeven dat de aandachtspunten voor deze versie zijn; iCloud Document Storage, Address Book, iCal, Mail, Spotlight en Safari.

De delta versie van OS X 10.7.2 is 986 MB groot, terwijl de combo versie van de laatste OS X versie 1,2 GB is, met deze update is het mogelijk om vanaf elke Lion versie ongeacht het versienummer te updaten.

De volgende Apple update zal OS X 10.7.3 zijn voor Lion gebruikers, al is het nog niet zeker wanneer de update wordt uitgebracht, wel is het duidelijk dat een release niet lang meer zal duren. Apple bracht de huidige versie, OS X 10.7.2, in oktober uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*