Verkoopverbod van de Samsung Galaxy Tab 10.1 in de VS gehandhaafd

Apple

Een Amerikaanse rechter heeft afgelopen nacht een verzoek verworpen om het verkoopverbod van de Galaxy Tab 10.1 op te schorten, een nieuwe tegenslag voor de Zuid-Koreaanse fabrikant in de strijd tegen de Apple iPad.

Apple en Samsung zijn momenteel de twee grootste fabrikanten van elektronica voor consumenten, en vechten op dit moment een juridische strijd in verschillende landen, continu beschuldigen ze elkaar van het schenden van patenten, en zijn beide erop uit om marktleider te worden in de snel groeiende markt voor mobiele apparaten.

Afgelopen week besliste rechter Lucy Koh al dat de Samsung tablet niet langer meer verkocht mag worden in de VS, volgens Koh schendt de tablet verschillende patenten die momenteel in bezit zijn van Apple.

Samsung is zoals verwacht teleurgesteld over de uitspraak van het hof. Volgens Samsung zorgt de uitspraak ervoor dat de consument niet gebruik van maken van de superieure technologische kenmerken van de Galaxy Tab 10.1, iets wat nog wel mee lijkt te vallen als je de verkoopcijfers ziet.

Het is voor Samsung een erg slechte week geweest, niet alleen werd er een verkoopverbod uitgeroepen over de Galaxy Tab 10.1, ook de Galaxy Nexus mag mogelijk niet meer verkocht worden in de VS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*