Livestream: Apple WWDC 2015 (Windows, iOS & Mac)

Apple

WWDC 2015 LivestreamDe Worldwide Developers Conference (WWDC 2015) gaat bijna van start en we verwachten tijdens de presentatie de nodige aankondigingen van Tim Cook en zijn team. Ben je van plan om de WWDC 2015 presentatie live te volgen dan is hier een livestream te vinden die om 19:00 Nederlandse tijd van start gaat. Ons advies is om enkele minuten voor de start van de WWDC 2015 alvast in te schakelen op de livestream, want in verleden zijn er de nodige technische problemen geweest en de stream is helaas ook niet altijd stabiel.

Helaas is de livestream standaard alleen via een Apple product te zien, waaronder de mobiele en desktop versie van Safari of een Apple TV. Voor de desktop betekent dit dat je gebruik moet maken van Safari 6.0.5+ draaiend op OS X 10.8.5 of nieuwer, terwijl de mobiele versie van Safari geschikt is vanaf iOS 6.0 of nieuwer. Een tweede of derde generatie Apple TV met softwareversie 6.2 of nieuwer kan de stream ook afspelen, tegen de start van het evenement zal er een nieuwe optie op het startscherm verschijnen.

[sc:inpost-tekst ]

Windows:

Android

Ben je niet in het bezit van een Mac, iPhone, iPad, iPod Touch of Apple TV, maar wil je toch graag de presentatie zien, dan zijn er gelukkig nog een aantal mogelijkheden. Je kan de instellingen van je user-agent wijzigen, waardoor de website denkt dat je eigenlijk gebruik maakt van een andere browser. Voor gebruikers van Google Chrome is de makkelijkste manier om een extensie (zoals deze) te gebruiken, deze extensie past automatisch de user-agent aan, hoewel de instellingen ook handmatig kunnen worden aangepast. Voor Firefox zijn er vergelijkbare extensies beschikbaar.

Vorige week lieten we je in een uitgebreid artikel al weten wat we vanavond kunnen verwachten van Apple, en het lijkt dan ook duidelijk dat de presentatie in het teken zal staan van software. De Worldwide Developers Conference (WWDC 2015) is namelijk een software evenement speciaal voor de ontwikkelaars die werken aan apps voor iOS en OS X. Het team van Apple zal de updates iOS 9 (iPhone/iPad) en OS X 10.11 (Mac) gaan bespreken, en dit jaar zal er ook ruimte zijn voor de Apple Watch.

Daarnaast wordt er een nieuwe muziekstreamingdienst verwacht, die naar alle waarschijnlijkheid Beats gaat vervangen. In het weekend bevestigde Sony CEO Doug Morris al dat Apple Music tijdens de WWDC 2015 presentatie voor het eerst aan de wereld wordt getoond.

Tijdens en na de WWDC 2015 presentatie zullen er uitgebreide artikelen worden gepubliceerd waarin je alles nog eens op je gemak kan nalezen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*