Diverse prototypes van de iPhone en iPad onthuld dankzij rechtszaak tussen Apple en Samsung

Apple


In de rechtszaak tussen Apple en Samsung zijn er een aantal zeer vertrouwelijk foto’s naar buiten gekomen van diverse iPhone en iPad prototypes.

Eerder de maand werden al verschillende foto’s van de eerste prototype iPad naar buiten gebracht. Vandaag zijn er nieuwe foto’s naar buiten gekomen die worden gebruikt in de rechtszaak tussen Apple en Samsung, die aankomende maandag van start gaat, het geeft ons in ieder geval een zeldzame inkijk in de vroege prototypes van de iPhone en iPad.

De Californische rechter Lucy Koh heeft Apple gedwongen om de foto’s van de prototypes te onthullen in de rechtszaak die op 30 juli van start gaat.

Zoals je kan zien op de foto’s hieronder heeft Apple ook over een kickstand nagedacht voor de iPad, één de mock-ups liet een veel groter apparaat zien met handgrepen aan beide kanten. Op beide tablets stond het woord “iPod” op de achterkant, een indicatie dat Apple verder nog niet over de naam van de tablet had beslist op dat moment.

Gek genoeg lijken sommige prototypes van de iPhone verdacht veel op de ontwerpen van wat mogelijk de nieuwe iPhone zou kunnen zijn, een tweekleurige aluminium achterkant.

Eén van de prototypes van de iPhone had zelfs acht zijden met diagonale hoeken in plaats van de afgeronde hoeken die we kennen van de huidige modellen. Een ander prototype laat een dunnere en langere iPhone zien met een scherm dat slechts de helft van de voorkant vult.

Hoewel deze prototypes nooit voorbij de testfase zijn gekomen, geeft het ons een fascinerende inkijk in het ontwerp proces van iOS-apparaten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*