Conan O’Brien bespot Samsung vs Apple patent-zaak in video (humor)

Apple

Conan O’Brien heeft in het verleden een aantal video’s gemaakt waarin hij de Apple promotie video’s belachelijk maakte, maar dit maal staat hij aan de kant van Apple. Samsung is dit keer zijn slachtoffer, en de Koreaanse fabrikant wordt bespot vanwege de manier waarop het bedrijf alles van Apple heeft gekopieerd.

In de video is te zien hoe “Samsung’s” Nick Wood de producten van Samsung probeerd te verdedigen en te bewijzen dat het bedrijf niet de technologie van Apple heeft gekopieerd. Wood vergelijkt de iPhone met de Samsung Galaxy S, en de iPad met de Galaxy Tab 10.1. Beide producten lijken verdacht veel op elkaar, maar volgens Wood zijn er een aantal grote verschillen, zoals de grijze rand van de Galaxy smartphone.

Wood dringt er in de video op aan dat als je niet gelooft dat de Samsung ideeën origineel zijn, je maar eens in één van de winkels moet praten met een Samsung Smart Guy.

De video sluit af met de oprichter van Samsung, die wel verdacht veel lijkt op een oude bekende.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*