Apple stelt stream voor iPad Mini, iBook en Mac evenement beschikbaar (19:00)

Apple iOS OS X

Het is alweer een hele tijd geleden dat Apple een stream aanbood van één van de persevenemnten. Het is waarschijnlijk al zo lang geleden dat veel van de jonge Apple fans het zelfs niet eens meer kunnen herinneren, maar vandaag hoeven we dus niet langer een live blog van één van de grotere technologie websites te volgen, maar kunnen we het gehele evenement live bekijken.

Op de website van Apple is er nu een apart kanaal geopend voor het evenement, en de website belooft ons dat we vanaf 19:00 Nederlandse tijd een live video stream van het speciale evenement online kunnen bekijken of via de Apple TV. Het speciale evenement zal zeer waarschijnlijk de aankondiging zijn van de iPad Mini, gezien het feit dat er ook al een nieuw icoon is verschenen in het menu van de tweede en derde-generatie Apple TV.

Wanneer er op dit icoon wordt geklikt kunnen Apple TV gebruikers ook nog een aantal eerdere persevenementen van Apple bekijken tot juni 2011. Het is op dit moment nog onduidelijk of het evenement door meerdere websites zal worden uitgezonden, het iPhone 5 evenement was bijvoorbeeld te bekijken op de website van RTL.

De reden waarom Apple stopte met het live streamen van evenementen was omdat er altijd problemen waren met de bandbreedte van de streams. Voor het bekijken van de stream ben je minimaal Safari 4 of hoger nodig en Mac OS X Snow Leopard, of iOS 4.2+ wanneer je de stream wilt bekijken op een mobiel apparaat. Wanneer je de Apple TV wilt gebruik zul je een tweede of derde-generatie Apple TV in huis moeten hebben met iOS versie 5.0.2 of hoger.

Het streamen van het speciale iPad Mini evenement start vanavond om 19:00 Nederlandse tijd. Wij zullen je echter ook de gehele avond op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*