Apple CEO en Samsung CEO vandaag voor het laatst met elkaar in gesprek

Apple

In een laatste wanhopige poging om de problemen tussen Apple en Samsung op te lossen voordat de jury een oordeel gaat vellen over de patenten, gaan de CEO’s van beide bedrijven nogmaals met elkaar in gesprek.

Volgens Bloomberg zal Apple CEO Tim Cook vandaag over de telefoon praten met Samsung CEO Kwon Oh Hyan om te kijken of het mogelijk is om een tussenweg te vinden voordat de belangrijkste patent-zaken van de afgelopen 10 jaar wordt beslist op een andere manier.

De kans lijkt klein erg te zijn dat beide CEO’s en bedrijven er met elkaar uit gaan komen. In mei van dit jaar spraken beide bedrijven al met elkaar, maar al snel werd duidelijk dat er geen oplossing zou komen en dat het beter was om de zaak voor de rechter te laten komen. Hoewel het niet compleet duidelijk is in het artikel lijkt het erop dat rechter Koh het telefoongesprek heeft georganiseerd.

Morgen zullen beide partijen hun afsluitende argumenten geven, wanneer er vandaag geen overeenkomst wordt gesloten tussen beide partijen dan zal de jury een beslissing moeten nemen. Tijdens het proces hebben beide partijen elkaar beschuldigd van het kopiëren van elkaars producten en patenten. Vorige week vroeg rechter Koh zich zelfs af of de advocaten van Apple “iets aan het roken” waren als ze echt van plan waren om alle getuigen op te roepen die op de lijst stonden.

Het is lastig om te voorspellen wat er gaat gebeuren, zo pleit het niet voor Samsung dat er in een document is te lezen dat de Galaxy smartphones een stuk beter zouden zijn als ze meer functies van de iPhone zouden hebben.

We zullen je in de komende dagen op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen in de zaak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*