Alle toekomstige iOS apparaten gaan gebruik maken van de kleinere dock connector

Apple

De nieuwe iPhone is door Apple nog niet eens aangekondigd, maar het lijkt al wel zeker te zijn dat de 30-pins dock connector die al jaren wordt gebruikt gaat worden vervangen door een kleinere dock connector. De vraag is alleen hoe zit het met de rest van de aankomende iOS producten? En de iPod Nano? Volgens iMore, dat trouwens als eerste met de claims naar buiten kwam, worden alle iOS producten in de toekomst uitgerust met de kleinere dock connector.

Het nieuws zal betekenen dat de nieuwe iPhone, iPad Mini en mogelijk zelfs de iPad 3 gaat worden uitgerust met de nieuwe dock connector, net zoals de iPod Touch en iPad Nano. Wanneer de bronnen van iMore het bij het juiste eind hebben dan zal het betekenen dat we afscheid gaan nemen van de 30-pins connector, iets wat een goed nieuws zal zijn voor de vele accessoire-makers.

Uit de geruchten die we in de afgelopen weken op verschillende sites hebben zien staan lijken we te kunnen opmaken dat er binnenkort een groot aantal nieuwe Apple producten worden aangekondigd. De verwachting is dat de nieuwe iPhone, iPad Mini, iPod Touch en iPod Nano op 12 september tijdens een speciaal evenement gaat worden onthuld. Het is nog wel onduidelijk of de huidige iPad met Retina-scherm ook gaat worden aangepast, aan de ene kant zal het voor veel onduidelijkheid zorgen, gezien het feit dat Apple is gestopt met het nummeren van modellen, aan de andere kant zal het voor Apple belangrijk zijn dat zoveel mogelijk producten gebruik maken van de kleinere dock connector. We zullen het over een aantal weken zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*