.

Sony zal Jelly Bean 4.2.2 update volgende maand voor Xperia Z uitbrengen

Sony

xperia z android 4.2De Sony Xperia Z met Android 4.1 Jelly Bean zal later deze maand in Nederland worden uitgebracht, maar zoals eerder al beloofd lijkt het bedrijf de Android 4.2 Jelly Bean update al bijna klaar te hebben staan. Op XperiaBlog is namelijk een screenshot verschenen van de Sony Xperia Z (C6603) draaiend op Android 4.2.2 Jelly Bean. De Android 4.2.2 Jelly Bean update zal de firmware versie verhogen naar 11.1.A.1.450.

Volgens de website zou het echter nog wel gaan om een bèta versie, en de uiteindelijk versie zal worden uitgebracht met versie nummer 11.1.A.X.XXX, waarbij de X natuurlijk nog zal moeten worden ingevuld. De update maakt ook gebruik van een nieuwe 3.6 kernel, in plaats van de 3.4 kernel die toebehoort aan de Android 4.1.2 firmware. In het artikel is te lezen dat de 4.2 update in de laatste week van maart zal worden uitgebracht.

Helaas is de informatie niet afkomstig van een officiële bron, dus neem de mogelijke releasedatum daarom met het gebruikelijke korreltje zout.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren