.

Sony werkt aan NSZ-GS8 mediaspeler met Google TV

Sony

NSZ-GS8De Sony NSZ-GS7 is een Google TV set-top box die vanaf eind augustus ook in Nederland is te verkrijgen. Een groot succes is het niet geworden, maar toch lijkt het erop dat Sony al druk bezig is met zijn opvolger de NSZ-GS8. Op 10 april april is de Sony mediaspeler met Google TV door het Wi-Fi consortium gecertificeerd, het bewijs hiervan is te zien in het bijgevoegde PDF-bestand.

Veel meer lijken we afgezien van het modelnummer en het feit dat de Sony NSZ-GS8 op het Google TV besturingssysteem draait niet te weten. Mogelijk gaat het om een kleine upgrade, echter is de timing wel opmerkelijk. In mei zal namelijk het Google I/O evenement gaan plaatsen vinden en er is een kans aanwezig dat het bedrijf hier de volgende versie van het Google TV besturingssysteem gaat aankondigen.

Schermafbeelding 2013-04-19 om 15.43.00

Laten we in ieder geval hopen dat Google zich ditmaal ook gaat richten op de Nederlandse markt. Het aanbod in de Google Play Store is nogal karig te noemen voor Nederlandse gebruikers, en het lijkt momenteel dan ook vooral te draaien om de Chrome-browser en de YouTube client. Daarnaast is het gelukkig wel mogelijk om je huidige Ziggo of UPC decoder door te lussen, zodat de interface van de Google TV echt om je decoder heen draait, en je niet constant hoef te wisselen tussen verschillende televisie kanalen.

Het bestaan van de mediaspeler is in ieder geval bevestigd en het wachten op de officiële aankondiging van Sony kan nu gaan beginnen.

3 Reacties

  1. Dan hoop ik dat ie deze keer wel media bestanden kan afspelen. Na bijna 1 jaar heb ik de neiging om de NSZ-GS7 tegen de muur omhoog te gooien.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren