.

Sony komt tijdens het MWC met 4,6-inch Xperia SP

HTC Sony

xperia spHet Mobile World Congress in Barcelona zal volgende week van start gaan, maar het merendeel van de high-end smartphones lijkt al te zijn onthuld. Eerder deze week kondigde HTC al de HTC One aan en Sony introduceerde tijdens CES 2013 al de Xperia Z. Dit blijkt echter niet het enige Android toestel te zijn dat Sony dit jaar gaat uitbrengen. Op het XperiaBlog zijn namelijk details verschenen van de Sony Xperia SP.

De Sony Xperia SP lijkt een met mid-range toestel te gaan worden met een prachtig 4,6-inch 720 scherm. Onder de behuizing is een dual-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960T processor te vinden die geklokt is op 1,7GHz en heeft Sony gekozen voor een Adreno 320 GPU.

Op de achterkant wordt gebruik gemaakt van een 8-megapixel camera met een Exmor RS sensor en is er 8GB aan opslagruimte aanwezig voor apps, games, video’s, muziek en foto’s. Het is nog onduidelijk op welke versie het toestel draait, maar het ligt gezien de overige Xperia toestellen voor de hand dat dit zal gaan om Android 4.1 Jelly Bean.

Het frame van de Xperia SP is gemaakt van aluminium en de achterkant is afgedekt met een plastic paneel met een dikte van 9,98mm. Volgens het XperiaBlog is er net zoals op de Xperia S gebruik gemaakt van een transparante notificatie balk, maar deze lijkt op de bovenstaande foto niet zichtbaar te zijn.

Tijdens het Mobile World Congress zullen we waarschijnlijk meer te weten komen over de Xperia SP.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren