User-agent Galaxy S4 Mini gespot op Samsung website

Samsung

galaxy s4 minOp de Samsung website is vandaag de user-agent live gegaan van de Galaxy S4 Mini (GT-I9190) en hoewel het bestaan van de telefoon al meerdere malen is bevestigd, weten we nu in ieder geval zeker dat de Galaxy S4 Mini op korte termijn zal worden onthuld. Veel wijzer worden er overigens niet van, maar de user-agent bevestigd wel de 960 x 540 resolutie.

De GT-I9190 beschikt verder over een onbekende quad-core processor met HDSPA+ connectiviteit. Daarnaast hebben we ook de user-agent gevonden van de GT-I9195, dit model is identiek aan de GT-I9190, maar beschikt over 4G/LTE connectiviteit.

Op de onderstaande afbeelding is de user-agent te zien van de Galaxy S4 Mini (GT-I9190). Het gaat om een op ARM11 gebaseerde CPU met een qHD resolutie, zoals we eerder al hadden verwacht.

Schermafbeelding 2013-04-17 om 23.13.49

Volgens de laatste geruchten zal de Galaxy S4 Mini op korte termijn worden aangekondigd en zal de daadwerkelijk lancering ergens in juni moeten plaats vinden. De telefoon beschikt over een super-amoled scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels (qHD) met een pixel densiteit van 256 pixels-per-inch. Op de achterkant is een 8-megapixel te vinden. De Galaxy S4 Mini zal in drie verschillende versies zijn te verkrijgen: 8GB, 16GB en 32GB, maar net zoals met alle andere Galaxy producten kan dit worden uitgebreid door middel van een microSD kaart.

Schermafbeelding 2013-04-18 om 10.02.39

Het is nog niet geheel duidelijk welke processor er te vinden zal zijn in de Galaxy S4 Mini, maar mogelijk gaat het om de Exynos 5210 processor. Dit is een nieuwe dual-core processor die gebaseerd is op de Cortex-A15 architectuur en (mogelijk) ook gebruik maakt van de big.LITTLE technologie van ARM. Op papier zou dit betekenen dat er gebruik is gemaakt van twee Cortex-A15 cores en twee Cortex-A7 cores, deze twee wisselen elkaar continu af om zo efficiënt mogelijk te werken.

Verder zal de Galaxy S4 Mini net zoals zijn grotere broer draaien op Android 4.2.2 Jelly Bean met de Nature UX 2.0 interface van Samsung. De verwachting is ook dat het merendeel van de Galaxy S4 functies ook beschikbaar zijn op de Galaxy S4 Mini, hoewel sommige functies mogelijk afhankelijk zijn van de hardware.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*