.

UAPRof bevestigt bestaan Samsung Galaxy S4 Active (GT-I9295)

Samsung

samsung-galaxy-s4-10We horen al een tijdlang geruchten over de Samsung Galaxy S4 Active en het ziet er naar uit dat de lancering van het toestel niet ver meer weg is. Eerder vandaag wisten we al te melden dat de Bluetooth Special Interest Group de Galaxy S4 Active (GT-I9295) al had gecertificeerd en nu is ook het UAProf gespot op de website van de Koreaanse fabrikant.

De Samsung Galaxy S4 Active heeft naar verluidt net zoals de Galaxy S4 de beschikking over een 5-inch super-amoled scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het toestel zou verder zijn voorzien van een robuuste behuizing, die bestand zou moeten zijn tegen stof en water. Verder zijn de specificaties van de Galaxy S4 Active naar alle waarschijnlijk identiek aan die van de Galaxy S4.

Schermafbeelding 2013-05-13 om 12.24.55

Dit zal betekenen dat de Galaxy S4 Active de beschikking heeft over een Qualcomm Snapdragon 600 processor of de Exynos 5 Octa – afhankelijk van de regio. Geintegreerd is 2GB aan RAM geheugen en 16GB aan opslagruimte dat kan worden uitgebreid door middel van een microSD kaart. De Galaxy S4 Active draait op Android 4.2.2 Jelly Bean met Samsungs eigen TouchWiz interface.

Volgens SamMobile zal de Galaxy S4 Active (GT-I9295) vanaf week 26 in de winkels moeten liggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren