.

Samsung Galaxy Tab 3 Plus benchmark verschijnt; 1,7GHz Exynos 5 CPU en Retina-achtig display

Samsung

Galaxy-Tab-2-7-review-2In de afgelopen weken hebben we verschillende keren bericht over de toekomstige tablets van Samsung, maar er blijkt nog steeds veel onduidelijkheid te zijn. Het is namelijk nog steeds onduidelijk hoeveel tablets Samsung tijdens het eerste kwartaal van 2013 gaat uitbrengen, hoewel het wel lijkt vast te staan dat de Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3 10.1 en de Galaxy Tab 3 Plus tijdens het Mobile World Congress worden aangekondigd.

Vooral over de laatst genoemde tablet Galaxy Tab 3 plus waren veel twijfels, want waarom zou Samsung twee 10-inch tablets tegelijkertijd gaan uitbrengen. Toch zijn de geruchten aan blijven houden, een indicatie dat de Koreaanse fabrikant toch echt gaat komen met een nieuw model naast de ‘standaard’ Galaxy Tab 3 10.1.

Het gerucht worden ondersteunt door een ontdekking van TechKiddy, die een AnTuTu benchmark heeft gedeeld van de GT-P8200. De benchmark bevestigt het gebruik 2560 x 1600 10-inch scherm, 1,7GHz Exynos 5 Dual processor en de tablet zal draaien op Android 4.2.1 Jelly Bean.

De tablet lijkt qua specificaties en gebruikte hardware identiek te zijn aan de Google Nexus 10, die overigens ook is ontwikkeld door Samsung. Maar het grote verschil is dat de Galaxy Tab 3 Plus een score behaalde van 13.377 punten in AnTuTu, terwijl de Nexus 10 niet boven de 9.000 punten uitkomt.

Mogelijk is er dan toch een snellere quad-core processor te vinden in de tablet van Samsung, of de informatie van de benchmark blijkt niet te kloppen. Tijdens het Mobile World Congress volgende maand in Barcelona zullen we meer te weten komen over de tablets van Samsung.

1 Reactie

  1. De nexus 10 haalt, volgens AnTuTu zelf, een score van 13.750
    http://www.antutu.com/view.shtml?id=4255
    Dat is zelfs meer dan wat jullie hier vermelden voor de Tab 3 plus

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren