Samsung Galaxy S4 Active (GT-I9295) ontvangt Bluetooth certificering

Samsung

galaxy s4Samsung lijkt alles eraan te doen om in het nieuws te blijven, want ondanks de recente lancering van de Galaxy S4 blijft het bedrijf maar doorgaan met het uitbrengen van nieuwe smartphones. De volgende smartphone in de rij lijkt de Galaxy S4 Active te worden, een robuustere versie van de standaard Galaxy S4. Volgens SamMobile zal dit toestel bestand moeten zijn tegen zowel water als stof.

De Bluetooth Special Interest Group heeft namelijk vandaag de Samsung Galaxy S4 Active (GT-I9295) gecertifieerd voor Bluetooth 4.0. Deze certificering is doorgaans een goede indicatie dat een aankondiging en lancering niet ver meer weg is. Op de pagina is in ieder geval te lezen dat het gaat om een “End Product” wat inhoudt dat het uiteindelijk product niet meer zal verschillen met de door Bluetooth SIG geteste versie.

Schermafbeelding 2013-05-13 om 11.34.54

Update: Op de Samsung website is nu ook het user-agent profiel te vinden van de Galaxy S4 Active (GT-I9295). Uit het profiel blijkt dat het gaat om een Android smartphone met een 1080p scherm. Wij verwachten dan ook dat de verdere specificaties identiek zullen zijn aan die van de Galaxy S4, afgezien van het feit natuurlijk dat het laatst genoemde model niet tegen water is bestand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*