Samsung Galaxy Camera (EK-GN120) met belfunctionaliteit verschijnt online

Samsung

GALAXY-CameraHet ziet er naar uit dat Samsung momenteel druk bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe Galaxy Camera. Eerder dit jaar introduceerde de Koreaanse fabrikant al een WiFi-only model van de Galaxy Camera om zo ook een goedkoper alternatief te bieden, maar het product dat vandaag is verscheen zou weleens de opvolger kunnen worden of een versie met extra functionaliteit. Wat ons direct namelijk opvalt aan de certificering is dat de Galaxy Camera (EK-GN12) wordt omschreven als een mobiele telefoon, mogelijk komt dit door de 3G/4G-ondersteuning, maar ook de EK-GC100 beschikt over deze connectiviteit en werd door de Bluetooth SIG gewoon omschreven als camera.

Schermafbeelding 2013-05-01 om 13.42.58Schermafbeelding 2013-05-01 om 13.42.38

Helaas geeft de certificering weinig andere informatie vrij, afgezien van het feit dat het gaat om een Galaxy Camera met Bluetooth 4.0 in de categorie mobiele telefoons. In de komende periode zullen we ongetwijfeld meer te weten komen over deze nieuwe Galaxy Camera, hoewel het onduidelijk is of er afgezien van de belfunctie ook de overige specificaties zijn veranderd.

De huidige Galaxy Camera draait op Android 4.1 jelly Bean met Samsungs eigen TouchWiz interface en heeft een 4,8-inch scLCD scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels (308ppi). Onder de motorkap is een 1,4GHz Exynos quad-core processor te vinden met 1GB aan RAM. Verder is de gebruikelijk connectiviteit aanwezig zoals Wi-Fi, Bluetooth, 3G en ook 4G. Het draait echter natuurlijk voornamelijk om de 16-megapixel sensor op de achterkant en de intrekbare lens met een 21x optische zoom. Dankzij het Android besturingssysteem en Wi-Fi/3G/4G connectiviteit is het eenvoudig om direct foto’s te delen met je vrienden en familie op Facebook, Twitter of Instagram, maar ook alle andere apps draaien zonder een enkel probleem op de Galaxy Camera van Samsung.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*