.

Galaxy Note 3 eerste Samsung smartphone met S Orb functie

Samsung

Galaxy-Note-3De S Orb functie van Samsung zou oorspronkelijk al te vinden moeten zijn op de Galaxy S4, echter hoorden we tijdens de aankondiging van het nieuwe vlaggenschip helemaal niks over de veel besproken camera functie. Gelukkig ziet het er naar uit dat panorama camera functie nog steeds in ontwikkeling is en dat S Orb zal worden geïntroduceerd op de Galaxy Note 3.

AndroidGeeks meldt vandaag dat een software ingenieur van Samsung heeft bevestigd dat de Galaxy Note 3 het eerste product gaat worden van Samsung, dat uit de doos de S Orb functie aan boord heeft. Dezelfde ingenieur zou eerder ook al hebben gezegd dat de functie ook naar de Galaxy S4 zal komen, maar dat S Orb niet op tijd klaar was voor de Galaxy S4 aankondiging.

De S Orb zou het best te vergelijken zijn met de Photo Sphere panorama functie die we kennen van Android 4.2 Jelly Bean. Het grote verschil met S Orb zou echter zijn dat Samsung nauw samenwerkt met het grootste sociale netwerk om Facebook functionaliteit te integreren in S Orb. Met Photo Sphere is het overigens ook mogelijk om foto’s te delen, maar dan wel naar het Google+ netwerk.

In de toekomst zal S Orb ook naar andere Galaxy producten worden gebracht, waaronder de Galaxy S4, Galaxy S4 en de Galaxy Note 2. Uit het artikel valt op te maken dat S Orb zal worden geactiveerd door middel van een software-update. Het gaat hierbij om de Android 5.0 Key Lime Pie software-update die bij de lancering van de Galaxy Note 3 zal worden uitgebracht, en later zal S Orb en een aantal specifieke Note 3 functies ook worden uitgebracht voor de bovenstaande Galaxy smartphones.

Google gaat Android 5.0 Key Lime Pie tijdens het Google I/O evenement in mei aankondigen, terwijl de Galaxy Note 3 van Samsung wordt verwacht tijdens IFA 2013 in begin september.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren