Galaxy Golden 2: Snapdragon 801, 2GB & 16MP camera

Samsung

Schermafbeelding 2014-10-15 om 11.04.34Samsung lijkt voor de Chinese markt binnenkort weer met een nieuwe dual-screen smartphone te komen met high-end specificaties. Het gaat ditmaal om de Galaxy Golden 2 (SM-W2015) voor de Chinese provider China Telecom. De tweede clamshell smartphone van het Koreaanse bedrijf is een interessant product, want in plaats van te kiezen voor matige specificaties heeft Samsung de telefoon volgestopt met zeer hoogwaardige hardware.

De Galaxy Golden 2 is namelijk uitgerust met twee 4,6-inch super-AMOLED displays met beide een resolutie van 1280 x 768 pixels. Zoals je inmiddels begrijpt zal er een scherm aan de buitenkant en aan de binnenkant zitten, zodat je eenvoudig je notificaties, gemiste gesprekken en andere specificaties kan bekijken en kan werken met numerieke toetsen aan de binnenkant.

Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 801-soc van Qualcomm met vier Krait 400 cores geklokt op 2,5GHz, 2GB werkgeheugen en een Adreno 330-gpu. Op de achterkant is er gekozen voor een 16-megapixel camera, terwijl er op de voorzijde gebruik wordt gemaakt van een 2-megapixel module. Beide camera’s zijn in staat om video’s op te nemen in 4K, hoewel de specificaties op papier meer dan voldoende zijn om ook te kunnen filmen in 4K. De Galaxy Golden 2 draait op Android 4.4.4 KitKat.

Net als zijn voorganger zal ook de Galaxy Golden 2 ook niet worden uitgebracht voor de Europese markt. Wij vragen ons dan ook af er nog steeds een markt voor is in Europa of dat mensen toch liever een traditionele smartphone in handen hebben.

Schermafbeelding 2014-10-15 om 10.46.10

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*