Benchmarks verschijnen van 7-inch Galaxy Tab 3

Samsung

GALAXY-Tab-3-7-inch_003_WiFiEerder vandaag kondigde Samsung al de 7-inch Galaxy Tab 3 aan, echter weten we afgezien van de kloksnelheid van de processor en de resolutie van het scherm nog weinig over de nieuwe Samsung tablet. Tot nu, want op de GLBenchmark website zijn zojuist de resultaten van de Galaxy Tab 3 7-inch.

De informatie uit de benchmark toont ons aan dat de gebruikte processor een dual-core Marvell PXA986 (ARM Cortex-A9) is, geklokt op 1,2Ghz. Het is waarschijnlijk niet de meest indrukwekkende processor op het gebied van prestaties, maar de hardware is wel een stuk krachtiger in vergelijking met de Galaxy Tab 2. Verder heeft de tablet de beschikking over een GC1000 GPU van Vivante. Helaas draait de Galaxy Tab niet zoals we hadden verwacht op Android 4.2.2 Jelly Bean, maar op Android 4.1.2 Jelly Bean met Samsungs eigen TouchWiz interface.

Schermafbeelding 2013-04-29 om 22.41.15

Bij het vergelijken van de benchmarks zien we dat de Galaxy Tab 3 7-inch in alle uitgevoerde benchmarks een stuk beter presteert dan de Galaxy Tab 2 die vorig jaar werd uitgebracht. Samsung lijkt in ieder geval met een respectabele opvolger te zijn gekomen, hoewel we zeker geen wonderen hoeven te verwacht van de Galaxy Tab 3 7-inch.

Schermafbeelding 2013-04-29 om 22.39.51


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren