Benchmarks van Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311) verschenen

Samsung

GALAXY-Tab-3-7-inch_001_WiFiHet is al een aanzienlijke tijd bekend dat Samsung aan de Galaxy Tab 3 serie werkt, eerder deze maand kondigde de fabrikant al de 7-inch versie aan en het ziet er naar uit dat het 8-inch model op korte termijn zal volgen. Op de website van GLBenchmark zijn namelijk de specificaties verschenen van de Samsung SM-T311, waarvan wij verwachten, en ook bijna zeker weten, dat het de Galaxy Tab 3 8.0 is. De resolutie van het scherm komt in ieder geval overeen met de eerder ontdekte user-agent van de Galaxy Tab 3.

De Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311) heeft de beschikking over een 8-inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels (WXVGA). Onder het scherm is een op 1,5Ghz geklokte Exynos 4412 (SMDK4x12/Cortex-A9) processor te vinden met ARM Mali-400 GPU. Deze SoC is onder andere ook gebruikt in de Galaxy Note 10.1, Galaxy Camera en de Galaxy S III. Verder draait de tablet op Android 4.2.2 Jelly Bean met naar alle waarschijnlijkheid Samsungs eigen TouchWiz interface. Helaas ontbreken verdere details nog over de tablet, echter verwachten wij dat een officiële aankondiging niet ver meer weg is.

Eerdere gingen er al geruchten dat de Galaxy Tab 3 8.0 is uitgerust met een 3-megapixel camera (achter) en een 1,3-megapixel camera aan de voorzijde. Daarnaast zou er 2GB aan RAM beschikbaar moeten zijn en kan het opslaggeheugen door middel van een microSD kaart worden uitgebreid. Op het gebied van connectiviteit zullen alle gebruikelijk opties zoals Wi-Fi, Bluetooth 4.0, DLNA en 4G/LTE (optioneel) aanwezig zijn. De 8-inch tablet meet 112,1 x 209,6 x 6,95mm en weegt 330 gram.

galaxytab

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren