Nexus 6 opnieuw uitgesteld, pre-order vanaf 18 november

Motorola

Nexus 6De Nexus 6 is een smartphone waar wij al geruime tijd naar uitkijken, maar helaas zullen wij Nederlanders iets langer moeten wachten op het toestel, want zojuist is de pre-order datum van 3 november naar 18 november verschoven. Hetzelfde zagen we al gebeuren met de Nexus 9, echter verschoof deze datum slechts van 3 november naar 5 november.

Nexus 6 pre-order uitgesteld

Voor de Nexus 6 blijft het daarnaast onduidelijk wanneer de levering nou exact van start gaat, want 18 november is de datum waarop je een pre-order kan plaatsen, terwijl de levertijd nog altijd onbekend is. In de Verenigde Staten zal het via de Google Play Store in de komende dagen al mogelijk worden om een pre-order te plaatsen, waarna de levering begin november zal moeten volgen. Wat exact het probleem is blijft niet geheel duidelijk, maar het feit is dat we nu nog steeds niet weten wanneer de Nexus 6 leverbaar is, wat het toestel gaat kosten en wat de reden van uitstel is.

De door Motorola en Google ontwikkelde Nexus 6 is de eerste Nexus phablet en is voorzien van een gigantisch 5,96-inch scherm. Het gaat om een amoled-paneel met een indrukwekkende resolutie van 2560 x 1440 pixels. Om deze extra pixels met gemak aan te sturen is er gekozen voor een quad-core Snapdragon 805-soc van Qualcomm geklokt op 2,7Ghz in combinatie met 3GB werkgeheugen en een Adreno 420-gpu. Andere belangrijke features zijn de 13-megapixel camera met optische beeldstabilisatie, Android 5.0 Lollipop en een 3200mAh die supersnel kan worden opgeladen.

Vanaf 18 november zal het bij CoolBlue, Belsimpel en StudentMobiel mogelijk zijn om een pre-order te plaatsen. Vermoedelijk zal de Nexus 6 met 16GB opslagruimte €569 gaan kosten, terwijl de 32B variant een adviesprijs krijgt van €649. De Nexus 6 is beschikbaar in de kleuren zwart of wit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*