Motorola XT1058 XFON (Ghost) benchmarks verschenen

HTC Motorola

Schermafbeelding 2013-05-12 om 01.12.19Een aantal maanden wist de Vietnamese website Tinhte.vn al zijn hand te leggen op een tot op heden onbekende Motorola smartphone draaiend op het Android besturingssysteem van Google. Volgens velen zou dit de Motorola X Phone moeten zijn die in samenwerking met Google in de afgelopen tijd is ontwikkeld. Het lijkt echter niet te gaan om de zogeheten X Phone, maar om de Ghost.

Dit toestel zal op korte termijn moeten worden uitgebracht, want kort voor het weekend verscheen de Motorola XT1058 al bij het Amerikaanse FCC voor goedkeuring en ook werden er vorige week al een aantal foto’s gelekt, wat erop duidt dat een lancering niet ver meer weg lijkt te zijn. Voor de Nederlandse gebruikers is er weinig goed nieuws, want de telefoon lijkt te zijn voorbehouden voor Amerikaanse telecom provider AT&T. Tot vandaag waren de specs van de Motorola Ghost nog niet bevestigd, echter hebben wij onze hand weten te leggen op de specificaties van de telefoon dankzij een uitgevoerde benchmark.

We kunnen hierdoor in ieder geval met zekerheid zeggen dat de Motorola Ghost XT1058 inderdaad zal worden uitgebracht voor AT&T. De smartphone heeft naar alle waarschijnlijkheid een 4-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels, waarbij een aantal pixels zullen worden gebruikt voor de virtuele menuknoppen. Onder het scherm is een op 1700Mhz geklokte Qualcomm Snapdragon S4 Plus (MSM8960) processor te vinden met een Adreno 320 GPU. De XT1058 draait momenteel op Android 4.2.2, de meest recente versie van Android tot nu toe.

Schermafbeelding 2013-05-12 om 01.15.28

 

Schermafbeelding 2013-05-12 om 01.15.38

Het ziet er dus naar uit dat de Motorola Ghost niet de high-end X Phone is die iedereen verwachte, maar een mid-range toestel dat waarschijnlijk de concurrentie aan moet gaan moet de HTC One Mini en de Galaxy S4 Mini, die beide in de komende weken worden verwacht. De high-end X Phone zal pas later dit jaar worden aangekondigd.

Wordt ongetwijfeld later vervolgd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren