Motorola Moto 360 binnenkort ook beschikbaar in goud

Motorola

moto-360-goudBen je op zoek naar een smartwatch die zoveel mogelijk op een traditioneel horloge lijkt dan is de Motorola Moto 360 samen met de LG G Watch R op dit moment de beste keuze. De Motorola Moto 360 is echter slechts in het zwart of in het grijs te verkrijgen, maar daar lijkt op korte termijn verandering in te gaan komen.

Motorola Moto 360 in het goud

Op de website van Amazon waren namelijk enkele afbeeldingen te zien van een Motorola Moto 360 in een champagne gouden kleuren, vermoedelijk was de retailer iets te snel want inmiddels zijn de afbeeldingen van de website verdwenen. De gouden versie van de Moto 360 was net als de twee andere kleuren te bestellen met een 18mm en 23mm brede band. Deze bandjes zijn tot op heden alleen verkrijgbaar in het leer.

Motorola maakte eerder al bekend in het najaar ook metalen bandjes aan te willen bieden voor de Moto 360 en mogelijk zal dit samen met de introductie van de gouden versie gebeuren. Op de onderstaande foto’s zie je de Moto 360 in het goud in combinatie met een 18mm brede metalen band, waardoor het erop lijkt dat deze versie zich meer op het vrouwelijk geslacht richt.

Via Amazon is deze versie ook verkrijgbaar in een bredere 23mm variant voor dezelfde prijs. Beide modellen waren via Amazon te verkrijgen voor een adviesprijs van 299 dollar en zouden binnen 1 tot 2 maanden worden geleverd. Of deze leverdatum correct is weten we niet, maar we verwachten dat het wachten momenteel is op de officiële aankondiging van Motorola.

Naast een gouden Moto 360 was er op de pagina ook een zilveren versie te zien met een bruine lederen band, echter verdween ook deze versie van de productpagina. Ben je al in het bezit van de Motorola Moto 360 maar wil je graag een metalen bandje dan zal je dat zo’n 60 tot 70 euro gaan kosten.

In Nederland zal de Motorola Moto 360 bij CoolBlue vanaf 11 november leverbaar zijn voor een prijs van €249, momenteel kun je alvast een pre-order plaatsen zodat je er zeker bent om de smartwatch later volgende maand te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*