Android 5.0 vanaf 3 januari naar HTC One One M7 & M8

HTC

De HTC One M7 en HTC One M8 kunnen als het goed is op 3 januari de update verwachten naar Android 5.0 Lollipop. Inmiddels heeft HTC de Google Play Editions van beide toestellen al voorzien van de update, maar het wachten is nu op de Sense versie. Het bedrijf houdt zich daarmee aan zijn belofte om beide smartphones binnen 90 dagen na de officiele uitrol te voorzien van de Android 5.0 Lollipop update.

Android 5.0 voor HTC One M7/M8

Tijdens een evenement in London heeft HTC aan de aanwezigen laten weten dat de update rond deze datum zal verschijnen. Het gerucht is inmiddels door meerdere bronnen bevestigd. Dat wil overigens niet zeggen dat je op precies op deze dag de update ontvangt, want zoals gebruikelijk wordt de update gefaseerd uitgebracht, waardoor het ene land eerder dan de ander aan de beurt komt.

htc-sense-6-android-5.0

Onlangs kregen we al een idee hoe Android 5.0 Lollipop er in combinatie met de Sense 6.0-skin uit zal komen te zien op de HTC One M7 en HTC One M8. Op deze afbeeldingen is te zien dat HTC is vast blijven houden aan zijn eigen iconen en ook zijn de navigatieknoppen aan de onderkant aangepast. Voor de rest lijkt het voornamelijk te gaan om wat cosmetische veranderingen.

Naast de toevoegingen van Sense zijn er natuurlijk ook alle gebruikelijk features van Android 5.0 Lollipop te vinden in de software, waaronder het Material Design, vernieuwd notificatiesysteem en betere prestaties.

Gebruikers van de HTC One M7 of HTC One M8 moeten dus in ieder geval nog even geduld hebben tot begin 2015.

7 Reacties

 1. Op xda is de rom al te verkrijgen voor de M7. Helaas nog niet te downloaden via de officiële weg.

  Reageer
 2. Nog niks gehoord over de m7? Nu alweer 2 weken verder…

  Reageer
 3. Hoelang nog voor sense versie?

  Reageer
  • Gisteren is HTC met de uitrol begonnen voor de HTC One M8.

   Reageer
 4. Ik ook niet

  Reageer
  • Hij komt eraan, binnen 7-14 dagen. Wat de vertraging heeft veroorzaakt is onduidelijk.

   Reageer
 5. Ik heb hem nog niet

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*