.

PlayStation 4 met FIFA 18 en Gran Turismo Sport voor slechts 226 euro

Aanbiedingen Gaming

Sinterklaas zit er inmiddels op en dat betekent dat het kerstinkopenseizoen weer van start is gegaan. Ben je van plan om de PlayStation 4 aan iemand cadeau te doen, dan hebben we voor jou een hele mooie aanbieding. Bij Zavvi.com is de PlayStation 4 Slim (500GB) met FIFA 18, Gran Turismo Sport en Knowledge is Power voor slechts 226 euro te verkrijgen, terwijl de console zonder games in Nederland pas vanaf 285 euro is te verkrijgen.

De PlayStation 4 komt uit het Verenigd Koninkrijk vergeet daarom niet om een losse C7-kabel of een UK-naar-EU-adapter te bestellen. Daarnaast moet je na het openen van de link niet kiezen om naar Zavvi.nl te gaan, omdat de PlayStation 4 daar niet wordt aangeboden, kies daarom voor de optie ‘No thanks, stay on Zavvi.com’. Je kan bij Zavvi betalen met PayPal of creditcard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren