Microsoft Surface Pro 4 aanbieding voor €922,- bij Media Markt

Aanbiedingen

De Surface Pro 4 van Microsoft is nog maar sinds afgelopen donderdag te koop in Nederland, maar de eerste aanbieding van de Media Markt staat al klaar, hoewel Bol.com inmiddels ook met de prijs is meegegaan. Bij beide winkels is de Surface Pro nu te koop voor €922,- in plaats van €999,- en dat is toch een leuke korting op een apparaat dat gedurende het jaar vrijwel niet van prijs gaat veranderen. Let overigens wel op dat de Surface Pro 4 standaard niet wordt geleverd met de de type cover die wordt afgebeeld op de site van de Media Markt.

Surface Pro 4 aanbieding

Het model dat in de aanbieding is heeft een 12,3-inch touchscreen met een indrukwekkende resolutie van 2736 x 1824 pixels. Onder de motorkap vinden we de Intel Core M processor zonder fans, waardoor de Surface Pro dankzij de 128GB SSD simpelweg geluidloos is en snel genoeg de gebruikelijk taken, zoals tekstverwerken, internetten, e-mailen en ga zo maar door. Verwacht echter niet dat je met de Surface Pro 4 games als Fallout 4 zonder problemen kan draaien, want daarvoor is dit product niet geschikt.

Microsoft richt zich met de Surface Pro 4 (Core M) voornamelijk op de gebruiker die op zoek is naar een apparaat dat kan worden ingezet als laptop en tablet. Wij raden dit model dan ook aan voor gebruikers die veel werken met Office, hobbymatig foto’s en video’s bewerken en Full HD video’s bekijken op YouTube, Netflix of andere soortgelijke diensten. In de doos van de Surface Pro 4 vind je naast de adapter ook nog een Surface Pen stylus.

Normaal €999.- nu €922,-

Voordelen: lange accuduur (9 uur), kan worden gebruikt als laptop en tablet, supersnel opstarten dankzij SSD-schijf, bijgeleverde stylus, prachtig scherm met hoge resolutie.
Nadelen: dure accessoires, geen HDMI.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*