Harman Kardon Nova nu slechts €165,90 op iBood

Aanbiedingen

Op zoek naar één van de beste Bluetooth speakers van dit moment? De website iBood heeft dan momenteel een leuke aanbieding voor je, want de Harman Kardon Nova is bij de site voor slechts €165,90, inclusief verzendkosten, te bestellen.

De Harman Kardon Nova wordt in reviews geroemd om zijn uitstekende audio prestaties met hoge tonen en een diepe lage bas. Daarnaast is het met de speaker mogelijk om draadloos muziek te streamen via een Bluetooth verbinding, maar ook beschikt de speaker over analoge en digitale poorten. Verder heeft de Harman Kardon Nova een aantrekkelijk en in onze ogen stijlvol ontwerp.

Veel nadelen zijn er volgens de experts niet, maar de echt diepe bas zou op het hoogste volume wat kunnen vervormen en de touch knoppen schijnen soms wat irritant te zijn om te bedienen. Het probleem met de bas is iets wat we vaker zien bij deze compactere Bluetooth speakers, waaronder bij de JBL Xtreme, die bijna het dubbele kost.

In Nederland is de Harman Kardon Nova speaker bij andere webwinkels te koop vanaf €266 en dat betekent een korting van meer dan €100.

De conclusie is dat de Harman Kardon Nova een mooi speaker is met goede prestaties op audiogebied, echter heeft de speaker op het hoogste volume soms moeite om de bas op een juiste manier weer te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*