.

De beste MediaMarkt December Deals op een rij

Aanbiedingen Smartphones Tablets Televisies

Sinterklaas heeft inmiddels verlaten en dat betekent dat het kerstinkopenseizoen weer van start is gegaan. Bij de MediaMarkt profiteer je nu ook zelf bij de aanschaf van een cadeau voor Sinterklaas of Kerst, want bij aankoop van een geselecteerd artikel ontvang je namelijk een cadeaukaart van 10% van het aankoopbedrag of 10% korting wanneer je de bestelling online plaatst.

De MediaMarkt heeft de retourtermijn ook tijdelijk opgeschroefd. In de hele maand december krijg je bij elke aankoop 21 dagen bedenktijd. Voor MediaMarkt Clubleden is de bedenktijd zelfs 42 dagen.

MediaMarkt in december

De actie loopt tot en met 17 december 2017 en is geldig op alle wasmachines en drogers van Siemens, alle AEG wasmachines en drovers, alle Dyson stofzuigers, alle Tefal stoomgeneratoren producten en alle Siemens volautomaten. Daarnaast kun je hieronder een overzicht vinden met een deel van alle MediaMarkt December Deals. De volgende producten worden met 10% korting aangeboden (wordt in het winkelmandje verrekend):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren