Black Friday 2019: 30% korting op Jaarabonnement Attractiepark Slagharen, Movie Park Germany, Bobbejaanland en Belantis

Aanbiedingen Black Friday 2019

Black Friday 2019 is van start gegaan bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen. De gehele maand krijg je korting op het Zilver en Goud abonnement.

Het Zilver abonnement van Attractie- en Vakantiepark Slagharen wordt tijdens Black Friday 2019 aangeboden voor €35 in plaats van €48,90. Je krijgt hiermee 15% korting bij winkels/restaurants en overnachtingen, tot 50% korting op pretparken en dierentuinen in Nederland en je kan je voertuig gratis parkeren. Daarnaast ontvang je eenmalig een snackmenu, een fruitsalade bij Randy’s Pizza & Pasta op Moederdag (10 mei 2020), een cookie xl op Vaderdag (21 juni 2020), gratis soep van de dag op de laatste dag van het seizoen (3 januari 2021) en een aluminium Black Hill Ranger Path veldfles.

Het Gouden abonnement van Attractie- en Vakantiepark Slagharen wordt tijdens Black Friday 2019 aangeboden voor €55 in plaats van €76,90. Dit abonnement geeft je exact dezelfde voordelen als het Zilver abonnement, maar komt ook met enkele welkome extra’s. Je krijgt namelijk 50% korting op het waterpark voor maximaal 5 personen en ook is er gratis toegang voor opa en oma. Het grootste pluspunt is echter de onbeperkte toegang tot Movie Park Germany, Bobbejaanland en Belantis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*