Black Friday 2015 Aanbiedingen: Xbox One 500GB nu €285,- bij Media Markt

Aanbiedingen

Op zoek naar een vervanger van je huidige console, dan kun je op Black Friday het best terecht bij de Media Markt. De Xbox One met 500GB opslagruimte is namelijk vanaf vrijdag 27 november in de aanbieding bij de Media Markt. Het gaat hier om een cashback van €60,- waardoor je dus eerst het volledig bedrag afrekent in de winkel, waarna de Media Markt een deel van het aankoopbedrag terugstort op jouw rekening na het registreren van je aankoop.

Xbox One

Waar moet je op letten met Black Friday bij de Media Markt? Ten eerste loopt de Cashback-actie vanaf vrijdag 27 november tot en met 29 november 2015. Ten tweede moet je je aankoop registeren op de Black Friday site, via de knop Cashback, vergeet dit niet voor uiterlijk 31 december te doen. Aanvragen die na 31 december 2015 worden ingediend worden door de Media Markt niet in behandelen genomen.

Het cashback bedrag van de Xbox One bedraag €65,- en de Media Markt streeft om de betaling binnen 6 weken uit te voeren. Het gaat hier niet om de periode na de aankoopdatum, maar na de datum waarop de registratie op de Cashback-site heeft plaatsgevonden. Deze periode van 6 weken heeft vermoedelijk te maken met het feit dat het product nog kan worden teruggebracht nadat ze zijn aangeschaft, in dit geval vervalt de cashback automatisch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*