iPhone 6S en iPhone 6S Plus vanaf 25 september te koop in Nederland

Smartphones

iphone-6s-iphone-6s-plusSinds een week of twee is de algemene verwachting dat de iPhone 6S en iPhone 6S Plus op woensdag 9 september door Apple worden aangekondigd, maar tot op heden was het niet geheel duidelijk wanneer beide modellen daadwerkelijk in de winkel te koop zijn. Vandaag is daar mogelijk verandering in gekomen, want als we onze Japanse collega’s mogen geloven dan zijn de iPhone 6S en iPhone 6S Plus vanaf 18 september verkrijgbaar. Daarnaast moet het op vrijdag 11 september in de grotere landen al mogelijk zijn om een pre-order te plaatsen voor 1 van de twee modellen.

iPhone 6S en 6S Plus lancering

De vermeende releasedatum komt overeen met de lancering van eerdere iPhones, zo maakt Apple het doorgaans mogelijk om de vrijdag na de presentatie direct een pre-order te plaatsen, waarna het toestel vaak een week later daadwerkelijk wordt uitgeleverd en in de winkels ligt. Het is overigens niet de enige aanwijzing dat de iPhone 6S en iPhone 6S Plus op 18 september in de verkoop gaan, want het gerucht komt samen met het nieuws dat de Amerikaanse retailer BestBuy AppleCare voor Macs en AppleCare+ voor iPhones, iPads en de Apple Watch gaat verkopen.

[sc:adsense-tekst ]

Opmerkelijk genoeg zal AppleCare+ in de week van 14 september beschikbaar zijn in de winkels van de retailer, net op tijd voor de vermeende lancering van de iPhone 6S en ipHone 6S Plus op 18 september.

iPhone 6 lancering in Nederland

Een lancering op 18 september betekent overigens niet automatisch dat het toestel die vrijdag ook hier in Nederland te koop zal zijn, want het is aannemelijker dat de iPhone-verkoop eerst in de grote landen van start gaat, waaronder buurland Duitsland, Frankrijk, Verenigde Staten, Japan en het Verenigd Koninkrijk. Het goede nieuws is dat de iPhone in de afgelopen niet veel later is uitgebracht, zo hoefden we vorig jaar slechts een weekje langer te wachten op de komst van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zullen in 2015 geen uiterlijke veranderingen brengen, maar onder de aluminium behuizing is vrijwel alles onder handen genomen. Beide smartphones zijn nog steeds voorzien van een 4,7-inch en 5,5-inch scherm, echter zullen ze worden aangedreven door een nieuwe Apple A9 chipset, 2GB werkgeheugen, 12-megapixelcamera (4K v

ideo), 5-megapixelcamera (selfie), 4G+ (300Mbps) modem en een drukgevoelig Force Touch touchscreen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*