Doos gelekt van iPhone 6S in roségoud met 16GB opslag

Smartphones

We zagen onlangs al een foto verschijnen van een iPhone 6S Plus doos, waaruit bleek dat de configuraties ook dit jaar weer vanaf 16GB aan opslag beginnen. Vandaag hebben wij mogelijk nog een nieuwtje, want de onderstaande afbeelding ontvingen we in onze mailbox. Op de afbeelding is een iPhone 6S verpakking te zien in roségoud en een nieuwe achtergrond. Het was een anonieme tip, waardoor het voor ons niet mogelijk is om de authenticiteit te verifiëren, desondanks sluit het wel aan bij de al eerder gelekte iPhone 6S Plus verpakking.

iPhone 6S box

iPhone 6S verpakking

Daarnaast publiceerde de doorgaans goed geïnformeerde Twitter-gebruiker @OnLeaks ook nog steeds een sticker die op de achterkant van de iPhone 6S verpakking zal zijn te vinden. De afbeelding laat zien dat de inhoud van de iPhone 6S verpakking bestaat uit een iPhone 6S, EarPods, Lightning-kabel, USB-adapter en dat de smartphone ondersteuning biedt voor GSM, LTE, Wi-Fi, Bluetooth, NFC en GPS.

iphone-6s-boxing-material

[sc:inpost-tekst ]

Veel langer hoeven we in ieder geval niet meer op de bevestiging van alle specificaties te wachten, want op woensdag 9 september zal Apple de iPhone 6S en iPhone 6S Plus voor het eerst officieel onthullen. Naast een nieuwe kleur verwachten we een drukgevoelig 3D Touch touchscreen, een snellere Apple A9-soc, 2GB werkgeheugen, een 12-megapixelcamera met 4K-ondersteuning in video’s en een sneller 4G+ modem van Qualcomm.

Daarnaast gingen er ook nog geruchten over een hogere resolutie van het iPhone 6S en 6S Plus scherm, maar de kans dat dit gaat gebeuren achten wij nihil. Vermoedelijk blijft Apple vasthouden aan een 4,7-inch scherm voor de iPhone 6S met een resolutie van 1334 x 750 pixels (326ppi) en een 5,5-inch scherm voor de iPhone 6S Plus (1920 x 1080 pixels/401 pixels per inch).

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zullen vanaf vrijdag 25 september te koop zijn in de kleuren, spacegrijs, zilver, goud en roségoud. Apple zal opnieuw drie verschillende configuratie aanbieden met 16GB, 64GB of 128GB aan opslaggeheugen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*