Motorola Moto Maxx verschijnt op foto’s

Motorola

Vorige week kondigde Motorola de indrukwekkende Droid Turbo smartphone aan voor de Amerikaanse provider Verizon, maar in dezelfde week verscheen er ook een uitnodiging voor een speciaal persevenement in Brazilië op 5 november (aankomende woensdag). Tijdens dit evenement zou mogelijk de globale versie worden aangekondigd, de Motorola Moto Maxx.

Vandaag kunnen we het woordje mogelijk achterwege laten, want op Google+ zijn een aantal foto’s van de Moto Maxx te zien, en zoals verwacht zijn de specificaties vrijwel identiek. De Motorola Moto Maxx lijkt dan ook een exacte kloon te zijn van de Droid Turbo en dat is iets wat voor ons als consument alleen maar als goed nieuws kan worden bestempeld.

De Motorola Moto Maxx is namelijk voorzien van een prachtig 5,2-inch super-amoled scherm met een QHD resolutie van 2560 x 1440 pixels. De Android smartphone draait op een Snapdragon 805-soc van Qualcomm met vier Krait 450 cores geklokt op 2,7GHz in combinatie met 3GB werkgeheugen en een Adreno 420-gpu. Standaard is er 64GB opslagruimte aanwezig dat niet uitbreidbaar is.

Op de achterkant is er gekozen voor een 21-megapixel (5258 x 3936) camera met de mogelijkheid tot 4K video opnames (24fps) of 1080p (30fps), vreemd genoeg ontbreekt de mogelijk tot 1080p op 60fps. De ‘selfie’ camera heeft een 2-megapixel sensor en kan video’s opnemen in 1080p.

Verder beschikt de Moto Maxx over een enorme accu met een capaciteit van 3900mAh en uit de tests van de Droid Tubo blijkt dat dit voldoende is om het toestel zo’n 48 uur te gebruiken zonder te laden. Het opladen is toch al niet zo’n probleem dankzij de Turbo Charging ondersteuning, waarmee je na 15 minuten de Moto Maxx al 8 uur kan gebruiken.

Qua software is er gekozen voor Android 4.4.4 KitKat, hoewel we verwachten dat de telefoon net als de overige Motorola smartphones snel zal worden geüpdatet naar het nieuwe Android 5.0 Lollipop besturingssysteem.

Op 5 november zal de Motorola Moto Maxx worden aangekondigd en dan krijgen we ook te horen of het toestel te koop zal zijn in Nederland. De laatste Maxx smartphone die in Nederland uitkwam was de Motorola Razr Maxx in 2012.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*