Samsung Galaxy Ace 4

[tabs][tab title=”Galaxy Ace 4″]Galaxy-Ace-4_Black_1Samsung heeft vandaag een groot aantal nieuwe budget en midrange smartphones aangekondigd, maar voor de Nederlandse markt lijkt de Samsung Galaxy Ace 4 de meest interessanste keuze te zijn qua naam, echter hoeven Galaxy Ace 3 bezitters zich geen zorgen te maken dat ze nu zitten met verouderde smartphone. De specificaties van de Samsung Galaxy Ace 4 zijn namelijk niet heel erg veel beter.

Het enige voordeel van de Galaxy Ace 4 is dat het direct draait op Android 4.4 KitKat, maar daar houden de verschillen ook al snel op want de Ace 4 is bijna een exacte kopie van de Ace 3. De telefoon heeft nog steeds hetzelfde 4-inch scherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. Foto’s kunnen worden gemaakt met de 5-megapixel (en LED flitser) op de achterzijde. Standaard is er 4GB aan opslagruimte aanwezig, maar dit kan dankzij microSD worden uitgebreid tot maximaal 64GB.
[DFR:Galaxy Ace 4]
Er zijn dit jaar twee verschillende varianten van de Ace 4: een model met alleen 3G ondersteuning, terwijl het andere model ook werkt in combinatie met 4G netwerken. Het laatst genoemde model is ook een fractie sneller met een 1,2Ghz dual-core processor in plaats van de 1GHz dual-core processor van het 3G model, 1GB werkgeheugen in plaats van 512MB en een 1800mAh accu in plaats van de 1500mAh accu van het 3G model. De 3G versie van de Galaxy Ace 4 meet 121,4 x 62,9 x 10,8mm en weegt 123,8 gram, terwijl het 4G model een fractie dikker en zwaarder is, echter vragen we ons af of iemand het kleine verschil daadwerkelijk zal merken.

Zoals we eerder al zeiden draait het toestel bij de lancering op Android 4.4 KitKat en dit betekent ook dat de menu knop op de voorkant is vervangen voor een knop om het multitask menu te openen. Net als bij alle overige Galaxy smartphones van Samsung draait ook de Galaxy Ace 4 op de modernere TouchWiz interface, die we al kennen van de Galaxy S5 hoewel het merendeel van de functies niet aanwezig zullen zijn vanwege het enorme verschil qua prestaties tussen de twee.

Op dit moment is het nog onduidelijk wat de Samsung Galaxy Ace 4 in Nederland gaat kosten en wanneer het toestel beschikbaar zal zijn.
[/tab]
[tab title=”Reviews”][WPCR_INSERT][/tab]
[tab title=”Foto’s”]

[/tab]
[tab title=”Prijzen”][DFR:Galaxy S5][/tab][/tabs]