Aanbieding: zo krijg je 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate voor slechts 99 euro

Gaming

Xbox Game Pass Ultimate geeft je toegang tot meer dan 100 games voor een maandelijks bedrag van €12,99 per maand. Onder het aanbod bevinden zich onder andere alle games van Microsoft die op de dag van release direct aan de bibliotheek worden toegevoegd, zoals Gears 5, Forza Horizon 4, Flight Simulator, Sea of Thieves en Tell Me Why. De dienst is niet alleen te gebruiken op de Xbox One en de aankomende Series S/X, want de pc-versies van de games zijn eveneens speelbaar op Windows 10. Daarnaast krijg je met het abonnement toegang tot xCloud, waarmee je deze games vanuit de cloud op je mobiele Android-smartphone of -tablet kan spelen.

Xbox Game Pass Ultimate

Het goede nieuws is dat je momenteel nog kan profiteren van een prachtige aanbieding, waarbij je een Xbox Live-abonnement voor slechts €1 kan omzetten naar Game Pass Ultimate. Via een kleine omweg kun je voor slechts €99,09 drie jaar gebruikmaken van de dienst. Dat is een korting van maar liefst €381,17 ten opzichte van de adviesprijs. Om aan dit bedrag te kopen volg je de volgende stappen:

Let op. Dit werkt alleen wanneer je momenteel geen actief Game Pass Ultimate-abonnement hebt. Laat dit eerst aflopen voordat je met het stappenplan begint. Het is ook niet mogelijk om je abonnement met meer dan 36 maanden te verlengen. Heb je bijvoorbeeld nog een Xbox Live Gold-abonnement voor vier maanden dan zal je slechts 24 maanden kunnen toevoegen. Een andere optie is wachten totdat het Xbox Live Gold-abonnement is afgelopen, zodat je optimaal kan profiteren. 

  1. Koop drie Braziliaanse Xbox Live Gold-abonnementen bij CDKeys.com (afhankelijk van de duur van je huidige abonnement). Ga je liever voor een Europees Xbox Live Gold-abonnement dan kun je hier terecht (in dat geval kun je stap 2 en 3 overslaan).
  2. Download de gratis versie van TunnelBear.
  3. Open TunnelBear, stel je locatie in op Brazil en maak verbinding. Dit heb je slechts eenmalig nodig voor activatie en je abonnement werkt gewoon volledig met een Nederlandse internetverbinding.
  4. Ga naar redeem.microsoft.com en login met je Xbox-account
  5. Verzilver de drie ontvangen codes en maak daarbij GEEN gebruik van de actie voor een gratis maand. Je kan maximaal 3 jaar vooruitbetalen, waardoor je de laatste code voor het derde jaar niet kan gebruiken.
  6. Sluit TunnelBear af en ga naar de Ultimate Game Pass-website om je Xbox Live Gold-abonnement om te zetten voor slechts €1. Dit bedrag is eenmalig en daarna kun je voor de komende 36 maanden genieten van het Game Pass Ultimate-aanbod. Het omzetten is mogelijk via de app, Xbox of via de website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren