Aanbieding: zo krijg je 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate voor slechts 99 euro (september 2021)

Gaming

Xbox Game Pass Ultimate geeft je toegang tot meer dan 100 games voor een maandelijks bedrag van €12,99 per maand. Onder het aanbod bevinden zich onder andere alle games van Microsoft die op de dag van release direct aan de bibliotheek worden toegevoegd, zoals Gears 5, Forza Horizon 4, Flight Simulator, Sea of Thieves en Tell Me Why. De dienst is niet alleen te gebruiken op de Xbox One en de aankomende Series S/X, want de pc-versies van de games zijn eveneens speelbaar op Windows 10. Daarnaast krijg je met het abonnement toegang tot xCloud, waarmee je deze games vanuit de cloud op je mobiele Android-smartphone of -tablet kan spelen.

Xbox Game Pass Ultimate

Het goede nieuws is dat je momenteel nog kan profiteren van een prachtige aanbieding, waarbij je een Xbox Live-abonnement voor slechts €1 kan omzetten naar Game Pass Ultimate. Via een kleine omweg kun je voor slechts €99,09 drie jaar gebruikmaken van de dienst. Dat is een korting van maar liefst €381,17 ten opzichte van de adviesprijs. Om aan dit bedrag te kopen volg je de volgende stappen:

Let op. Dit werkt alleen wanneer je momenteel geen actief Game Pass Ultimate-abonnement hebt. Laat dit eerst aflopen voordat je met het stappenplan begint. Het is ook niet mogelijk om je abonnement met meer dan 36 maanden te verlengen. Heb je bijvoorbeeld nog een Xbox Live Gold-abonnement voor vier maanden dan zal je slechts 24 maanden kunnen toevoegen. Een andere optie is wachten totdat het Xbox Live Gold-abonnement is afgelopen, zodat je optimaal kan profiteren. Ben je van plan om een nieuwe account aan te maken, gebruik dan gewoon je Nederlandse gegevens en geen Braziliaans adres/regio. 

We krijgen ook veel vragen of het mogelijk is om gebruik te maken van deze actie als je al eens Game Pass Ultimate hebt gehad. Het antwoord is ja, echter kost een upgrade dan eenmalig €12,99 in plaats van de €1 voor nieuwe abonnees. Het wordt enigszins onduidelijk weergegeven door Microsoft aangezien er wordt gesproken over €12,99 per maand, echter gaat het over de periode nadat je Xbox Game Pass-abonnement is afgelopen, in dit geval dus over 36 maanden.

 1. Koop drie Braziliaanse Xbox Live Gold-abonnementen bij Eneba of Gamivo (afhankelijk van de duur van je huidige abonnement). Ga je liever voor een Europees Xbox Live Gold-abonnement dan kun je eveneens bij Eneba of Gamivo. Bij het gebruik van een Europese kaart kun je stap 2 en 3 overslaan.
 2. Download de gratis versie van TunnelBear.
 3. Open TunnelBear, stel je locatie in op Brazil en maak verbinding. Dit heb je slechts eenmalig nodig voor activatie en je abonnement werkt gewoon volledig met een Nederlandse internetverbinding.
 4. Ga naar redeem.microsoft.com en login met je Xbox-account
 5. Verzilver de drie ontvangen codes en maak daarbij GEEN gebruik van de actie voor een gratis maand. Je kan maximaal 3 jaar vooruitbetalen, waardoor je de laatste code voor het derde jaar niet kan gebruiken.
 6. Sluit TunnelBear af en ga naar de Nederlandse Ultimate Game Pass-website om je Xbox Live Gold-abonnement om te zetten voor slechts €1. Dit bedrag is eenmalig en daarna kun je voor de komende 36 maanden genieten van het Game Pass Ultimate-aanbod. Het omzetten is mogelijk via de app, Xbox of via de website. Lezers uit België moeten deze link bezoeken.

270 Reacties

 1. Gisteren twee Codes gekocht via Gamivo vervolgens VPN opgezet naar Brasil, Redeem code werkt !
  Vervolgens zoals aangegeven xbox live gold omzetten voor € 1 naar Ultimate Game Pass, WERKT als een trein !!

  Thanks heb nu 31 maanden Ultimate game pass 🙂

  Reageer
 2. Ik heb momenteel geen game pass ultimate, maar wel een gewone game pass. Deze had ik als proef gedaan voor 1 euro voor 1 maand. Kan ik het nu wel doen? Of moet ik wachten tot de proefmaand is afgelopen?

  Reageer
  • Durf ik niet met zekerheid te zeggen, denk dat het verstandiger is om het abonnement af te laten lopen.

   Reageer
 3. werkt dit nog steeds?

  Reageer
  • Werkt nog steeds.

   Reageer
 4. Goedemiddag,

  Bedankt voor het artikel! Ik heb twee vragen.

  – Mijn huidige Xbox Live gold abonnement loopt af op 5 oktober. Wat raden jullie dan aan – wachten tot dan of kan het nu ook al wel?
  – Zodra je dit hebt gedaan, kan je het dan ook nog eens combineren met game share – zodat mijn broer hier ook van kan profiteren?

  Reageer
 5. Zojuist geprobeerd, het werkt. Verlengingsdatum 23-08-2024 (dus ook volgende Xbox Ultimate Game Pass betaling). Scheelt me een hoop duiten! Bedankt auteur!

  Reageer
  • Werkt het nog? Ik wil begin oktober dit gaan doen namelijk.

   Groetjes Matthew

   Reageer
   • Ja, werkt nog.

    Reageer
 6. Kan het ook met een jaar?

  Reageer
  • Ja.

   Reageer
 7. Werkt het momenteel nog?

  Reageer
  • Het werkt nog steeds.

   Reageer
 8. gelukt, was iets duurder en ik moest upgraden voor 12,99, maar nog steeds dik goedkoop 🙂

  Reageer
 9. Methode via Tunnelbear met Braziliaanse codes werkt nog steeds. Zojuist voor Euro 95.41 (via Gamivo) 36 maanden GPU gekocht. Thanks voor deze tip!

  Reageer
 10. Zojuist nog gedaan (11-08-2021) en werkt nog steeds!
  Heel blij mee, 356 euro bespaart op deze manier en voor de komende drie jaar dus klaar voor 112 euro.
  Hartelijk bedankt voor deze fantastische tip!

  Reageer
 11. Werkt, zojuist gedaan voor 98,13 all in. Top! 🙂

  Reageer
 12. Werkt dit nog?

  Reageer
  • Werkt nog.

   Reageer
   • Klopt. Was in totaal 106,33 kwijt. Zaten servicekosten bij en de 1 euro van ultimate. Bedankt. En werkt via tunnelbear op Ios.

    Wel vraagje: is dit volledig toegestaan of kan microsoft dit blocken? Omdat de prijzen zo laag zijn en niet voor nl bedoeld zijn. Hoe kan het zo weinig kosten?

    Nogmaals dank.

    Reageer
    • Microsoft heeft hier geen problemen mee en helpt je zelfs bij problemen. Het is gewoon een handige omweg.

     Reageer
     • Kan het ook met games? Die bijvoorbeeld alleen via een ander land te activeren zijn? En je dan weer een vpn opzet?

     • Was benieuwd of iemand dit weet:

      Kan het ook met games? Die bijvoorbeeld alleen via een ander land te activeren zijn? En je dan weer een vpn opzet?

 13. Werk nog steeds, heb slechts 1 Euro hoeven betalen voor de upgrade, de volgende 12,99 pas op 30/7/24…

  Ik heb ook voor de Europese versie gekozen, in totaal 136 Euro kwijt voor 3 jaar, helemaal top!

  Reageer
  • Werkt het nog steeds? Ik heb pas eind augustus een xbox series s. Ik heb wel al een xbox account aangemaakt met mijn hotmail adres. Kan ik mee in de apps van xbox rondkijken. Kan ik dan die 3 codes kopen en verzilveren? Werkt het ook via tunnelbear op ipad of iphone? Heb geen pc. Wil het nu al aanmaken, ben bang dat het eind augustus veel duurder is.

   Reageer
   • Het werkt nog steeds, als Tunnelbear beschikbaar is voor iOS zou het moeten werken.

    Reageer
 14. Vergeet bovenstaande reactie aub. Ik had er over gelezen dat er een aparte link stond voor Belgen. Nu is het gelukt. Dus werkt nog steeds

  Reageer
 15. Hi,

  Zojuist op 24-07-2021 dit nogmaals gedaan en het werkt nog steeds!
  Ik heb het Europese abonnement aangeschaft voor in totaal 135e. Daarna inderdaad deze 3 jaar redemen en dan op de website in bovenstaand artikel kiezen voor omzetten voor 1e naar ultimate.

  Hierna moet je bevestigen en betaal je nog 1 keer 12,99. In je account zie je dan dat over 3 jaar voor het eerste weer wordt gefactureerd! Dus ik was in totaal 148,- kwijt, een hoop voordeliger dan de normale prijs van 12,99 X 36 = 468!

  Reageer
 16. Hi All,

  Ik heb 0,0 ervaring met xbox maar wil voor mijn zoontje een Xbox aanschaffen. Dan kom je al snel tot de keuzes een Xbox series S (waarvoor je Gamepass nodig hebt) of een oudere Xbox one X. Mijn zoontje zal voornamelijk Roblox , Minecraft, Farming simulator etc spelen. Dus eerste keuze ging uit naar Xbox one X want dan is er niet perse een Gamepass abo nodig van € 12,- per maandoen kwam ik op deze website, 3 jaar voor 90 euro dan is dat zeer aantrekkelijk en is de Xbox series S een beter optie. Maar ik ben niet erg bekend met dit alles en ben bang dat bovenstaande niet werkt (of dat ik het niet aan de gang krijg:-) ). Vraag 1, werkt het nog? Vraag 2, denken jullie dat dit de juiste keuze is (Xbox series S en 3 jaar Gamepass). Thanks alvast voor jullie hulp en antwoorden. Gr Roy

  Reageer
  • Werkt nog steeds!

   Reageer
   • thanks en klopt werkt nog!

    Reageer
 17. Update [07-07-2021]:

  3 * 12 maaanden Xbox Live redeemen lukte zonder problemen.
  De upgrade van 3 jaar Xbox Live Gold naar Gamepass Ultimate voor €12,99 lukte niet.
  Wat ik heb gedaan is, recurring billing aangezet voor Xbox Live Gold.
  Daarna nogmaals de upgrade geprobeerd, die toen wel “doorliep” en dus lukte.
  Het verwarrende eraan is, dat je nu een Gamepass abonnement (PLAN) hebt voor 1 maand.
  Maar dat slaat op het moment, NA die 3 jaar… dus als je 3 jaar voorbij zijn, dan kom je op een maandelijks abonnement uit voor €12,99 of hoger tegen die tijd.

  En oh ja…. nadat alles geregeld was, heb ik recurring billing direct weer uitgezet.

  Dus het werkt nog steeds.

  Reageer
 18. Hallo, ik wil dit graag gaan proberen.

  Ik heb momenteel een Game Pass abonnement lopen. Dus geen ultimate, maar de gewone.

  Kan ik dit direct proberen of moet ik eerst de standaard Game Pass laten verlopen voor ik deze trick kan toepassen?

  Groeten,

  Davy

  Reageer
  • Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Als je het zeker wil weten dan zou ik even ergens een Xbox Live Gold-kaart voor 1 maand kopen. Als deze 1:1 wordt overgezet, dan kun je de upgrade uitvoeren (let wel op dat je dan eerst die maand laat aflopen).

   Reageer
   • Dag Niels

    Bedankt voor je antwoord.

    Dan denk in dat ik wacht tot mijn huidige maand game pass over is voor ik de gold activeer.

    Hoopte gewoon dat iemand het al zou geprobeerd hebben. Maar zonder zekerheid wacht ik liever nog 2 weekjes.

    Toch bedankt.

    Groeten,

    Davy

    Reageer
 19. Werkt nog steeds perfect!

  Reageer
  • Als je de Europese key 3 x pakt kom ik uit op €130,-, dat is inclusief de kortings code THEO en 7,31 service kosten. Klopt dat? Verder is de braziliaanse versie slecht 2 x voorradig. Bij 3x kom ik uit op €120,24

   Reageer
   • Klopt, de prijzen wisselen dagelijks, dus momenteel zijn de codes voor Brazilië wat duurder.

    Reageer
 20. Als je 1x 12 maanden Braziliaanse xbox live gold hebt omgezet naar gamepass en daar ook €1 voor hebt betaald krijg je dan nog een keer de optie om zo’n xbox live gold abonnement om te zetten naar gamepass? weer voor €1 euro neem ik aan?

  Reageer
  • Je abonnement moet dan wel zijn afgelopen. Daarnaast betaal je het normale bedrag voor een maand.

   Reageer
   • hi niels.

    ik heb dus voor maar 1 jaar xbox live gold abo gedaan. en omgezet na een jaar ultimate gamepass voor 1 euro. Is het dan zo dat ik nog 2 jaar xbox live kan omzetten naar 2 jaar ultimate gamepass voor maar 2 euro extra voor 2 jaar? want de max is 3 jaar voor 3 euro extra. als dat voorbij is. dan is het bijvoorbeeld 30 euro voor xbox live plus eenmalig 12,99 euro?

    Reageer
    • Het Game Pass-abonnement moet eerst zijn afgelopen.

     Reageer
 21. Shit, ik krijg na het activeren van de code de melding om contact op te nemen met support.. hmmm

  Reageer
  • Je moet na het activeren wel de VPN afsluiten. Ik zie aan je IP dat je nog steeds in Brazilië zit.

   Reageer
  • De melding kreeg ik bij gebruik van vyprVPN. Na gebruik van tunnelbear werkte redeem wel! Gelukt dus!

   Reageer
   • Top.

    Reageer
 22. Werkt dit nog?
  Over iets meer dan 1 week verloopt mijn GamePass Ultimate..
  Ben van plan met 3 jaar te verlengen in een keer volgens bovenstaande methode.

  Reageer
  • Dit werkt nog.

   Reageer
   • Ok, dus op de dag dat mijn GamePass Ultimate verlopen is, doe ik:

    3 * 12 maanden Xbox Live Gold kopen.
    Deze redeemen.
    En dan voor 12.99 eenmalig wordt de boel omgezet naar 3 jaar GamePass Ultimate toch?

    That simple?

    Reageer
    • Correct, dat is alles wat je moet doen.

     Reageer
     • Ik heb de 3 jaar redeemed… dat werkte.
      Omzetten naar Gamepass Ultimate resulteerde in een melding dat ik contact op moet nemen met support.

      #$%^&

     • Update:

      3 * 12 maaanden Xbox Live redeemen lukte zonder problemen.
      De upgrade van 3 jaar Xbox Live Gold naar Gamepass Ultimate voor €12,99 lukte niet.
      Wat ik heb gedaan is, recurring billing aangezet voor Xbox Live Gold.
      Daarna nogmaals de upgrade geprobeerd, die toen wel “doorliep” en dus lukte.
      Het verwarrende eraan is, dat je nu een Gamepass abonnement (PLAN) hebt voor 1 maand.
      Maar dat slaat op het moment, NA die 3 jaar… dus als je 3 jaar voorbij zijn, dan kom je op een maandelijks abonnement uit voor €12,99 of hoger tegen die tijd.

      En oh ja…. nadat alles geregeld was, heb ik recurring billing direct weer uitgezet.

      Dus het werkt nog steeds.

   • Hi Niels,

    Je geeft aan het werkt nog steeds, maar ik probeer nu mijn upgrade van 3 jaar live uit te voeren, xbox geeft aan dat ik nu 12,99 moet betalen? Ik durf het het nu niet te doen. Xbox zelf geen aan dat het maar 1 x mogelijk is voor 1 account en dus niet voor een 2e keer. klopt dit? hoor het graag even.
    Groetjes

    Reageer
    • Als je alles correct hebt uitgevoerd en je inmiddels drie jaar Xbox Live Gold hebt, dan hoef je alleen nog te upgraden. Het getoonde bedrag is wat ja na die drie jaar gaat betalen.

     Reageer
 23. YES! Het werkt nog steeds op 21-06-2021.
  Grappige en omslachtige manier maar werkt top!

  Totaal €97,91 kwijt. Prijs verschilt dagelijks door de veranderende prijs voor de game pass.

  Reageer
 24. Bij mij werkt het ook 🙂
  3x Een jaar Braziliaanse xbox live gold gekocht, en toegevoegd aan xbox account via TunnelBear.
  Vervolgens TunnelBear uitgeschakeld, en gold omgezet naar game pass.
  Er staat netjes een einddatum bij van 13-6-2024.
  Bij omzetten wordt vermeld dat er max. 36 maanden wordt omgezet naar gamepass.

  Reageer
 25. Helemaal Top, Zatedag xbox binnen gekregen en zojuist 3 jaar ultimate Game pass geactiveerd voor 1 euro 🙂

  Kan je die subscription gelijk cancelen in je microsoft account?

  Thanks Niels!

  Reageer
  • Wat je kunt doen is deze van “recurring” afhalen.
   Dan wordt ie NIET vernieuwd na de periode.
   Zo doe ik het al 18 jaar met Xbox Live Gold en andere Microsoft subsriptions.

   Reageer
 26. LOL, nog steeds actueel op 13-6-2021.

  Fantastische actie dit, zit weer voor 3 jaar + 2 maanden gebakken voor een fractie van de prijs.

  Reageer
 27. Werkt nog steeds. Geen zin in VPN, maar ook met de EU versie is het de moeite waard!!

  Reageer
 28. Werkt nog steeds op 11 juni, op Eneba kun je eventueel ook nog kortingscode: THEO toevoegen voor 3% extra korting. Succes!

  Reageer
 29. Werk nog steeds perfect op 06-06-2021

  Reageer
 30. Top, werkt vandaag nog steeds!
  En je krijg interdaad nog enkele maanden extra, is bij mij geactiveerd tot augustus 2024

  Reageer
 31. Het Werkt nog steeds 30-05-2021

  wat je doet is enkel xbox live kopen en voor 1 euro omzetten naar ultimate van 12,99 per maand

  succes luitjes

  Reageer
 32. Werkt nog steeds, ook als je al eerder ultimate had op 27/05/2021

  Reageer
 33. Werkt nog steeds op 22/05/2021. Ik had nog 6 maanden Xbox Live lopen en heb daarom 2 codes gekocht (Brazilië). In totaal heb ik nu tot februari 2024 Game Pass Ultimate voor slechts € 1,00.

  Reageer
  • Werkt nog steeds 31-05-2021. 3 jaar + 2 maanden extra dus juli 2024 is pas de eerst volgende afschrijving.

   Reageer
 34. Wat top dit.
  Op 21-05 werkt dit nog steeds.
  Gewoon doen wat er in het artikel staat en je bent voor de komende 3 jaar voorzien van een Game Pass ultimate abonnement.

  Reageer
  • Werkt niet meer. Net 90 euro kwijtgeraakt 🙁 zegt verkeerde regio. Nog ideeën?

   Reageer
   • Werkt nog gewoon, dus vermoedelijk doe je wat verkeerd.

    Reageer
 35. Werkt ook op 19/05/2021!
  Oef, wat bange momenten wel (omdat de boodschappen die Microsoft tussendoor weergeeft niet altijd kloppen met wat er hier beloofd werd), maar als je de procedure volgt, kom je effectief op 3 jaar Game Pass Ultra uit! Ik zit goed tot 19-7-2024!

  Reageer
 36. Super! Werkt nog steeds op 17-05-2021 (uitgevoerd met tunnel bear naar brazilie)

  Reageer
 37. Thanks, werkt nog steeds op 15 mei 2021 !

  Reageer
 38. Ik lees deze trucje een beetje laat, maar ik vraag mij af wat ik het beste kan doen met mijn situatie:
  Ik had een tijdje terug maandelijkse xbox live account gehaald en sinds vandaag heb ik xbox game pass ultimate geactiveerd voor 1 euro. Als ik nu in mijn abonnementen kijk dan zie ik dat:
  – Xbox live abonnement geannuleerd is met daaronder vermeld: “verlopen op 12-05-2021”.
  – Bij xbox game pass ultimate staat terugkerende facturering op 03-09-2021, volgende betaling van 12.99 op 03-09-2021.
  Ik vraag mij af of ik nu het beste kan wachten tot 03-09-2021 en daarna dit uitvoeren wanneer game pass ultimate abo voorbij is of kan ik nu al een andere account aanmaken terwijl deze abonnement loopt tot 03-09-2021 en op deze nieuwe account 3 jaar xboxlive code toevoegen en daarna game pass ultimate?

  Ik hoor graag van jullie, alvast bedankt!

  Reageer
  • Je kan beide doen.

   Reageer
 39. werkt nog prima mijn zoon weer blij!!

  Reageer
 40. Thanks, werkt nog steeds op 4 mei 2021 !

  Reageer
 41. 27-Apr-2021. Werkt nog steeds.

  Thanks!

  Reageer
  • Werkt nog op 30 april.

   Reageer
 42. Kan bevestigen dat dit nog werkt op 27 april 2021.

  Reageer
 43. Echt soepel was anders, maar het is gelukt dus het werkt nog op 23-4!

  Reageer
 44. 21-4-2021 werkt nog! op meerdere momenten wel even gezweet dat het niet ging lukken maar is goedgekomen, trouw de instructies volgen. bedankt!!

  Reageer
  • Werkt nog op 27-4. Wat was dit eenvoudig zeg.

   Reageer
 45. Werkte voor mij op 13-04-2021

  Reageer
 46. Goedendag,

  Ik heb net drie codes ingevoerd, maar het systeem geeft aan dat ik al in 2022 12,99 euro per maand betaal. Klopt dat?

  Gertjan

  Reageer
  • Je gaat pas €12,99 per maand betalen na de 36 maanden.

   Reageer
   • Het lijkt inderdaad na 1 maand 12.99 te worden maar ik heb zojuist 3 codes geactiveerd en pas na 10 april 2024 wordt dat automatisch 12.99 (en dus automatisch meteen uitgeschakeld)

    Reageer
 47. Het werkt super, zelfs voor niet-nerds :). Een jaar 12 MONTH XBOX LIVE GOLD MEMBERSHIP BRAZIL kost nu €29,49. Totaal niet nodig om de duurdere Europese aan te schaffen!! Zit geen enkel verschil tussen, behalve de prijs…
  Als je via Paypal betaalt hoef je ook niet al je gegevens achter te laten en check je binnen een paar seconden uit. Daarna inderdaad één voor één inwisselen (waarbij geen keuze’s bij mij anders dan ‘confirm’). En tot slot zet je de auromatische facturering voor over 3 jaar alvast stop :).
  Iedereen veel speelplezier!

  Reageer
 48. Super! Werkt nog steeds. Bedankt voor de tip! Ik heb nog niet eens een Xbox, maar die gaat er over 2 weken komen. Was al van plan een series S aan te schaffen. Dus ik heb een account aangemaakt en de stappen hierboven gevolgd. Ik heb nu tot 5-5-2024 gamepass Ultimate. Deze deal kon ik niet laten schieten, je weet nooit hoe lang dit soort dingen werken. Heb het zonder twijfel meteen gedaan. Daarnaast kon ik gelijk gebruik maken van nog een paar mooie deals op Xbox.com. Voor een paar toffe games met dikke Paaskorting doordat ik gamepass Ultimate heb. Dus die kan ik gelijk downloaden als ik mijn Xbox series S heb. Lekker vooruitzicht!

  Reageer
 49. Zojuist 3 x brazil gekocht, Tunnelbear aan, via redeem.microsoft.com geactiveerd, vervolgens via de upgrade link voor €1 nu tot 3 april 2024 Gamepass Ultimate. Microsoft laat je inderdaad het idee geven de €1 alleen voor de eerste maand is, maar geldt echt voor de gehele periode. Heb wel gelijk alvast de autmatische betaling van 12,99 stopgezet vanaf 3 april 2024, want dan ben ik vast tegen die tijd vergeten 😛
  Super bedankt voor de tip, scheelt weer een hoop geld!

  Reageer
 50. Dat werkt als een dolle!
  In mijn MS account:
  Xbox Game Pass Ultimate
  Next charge on 01/04/2024, € 12,99

  Reageer
 51. Ik kan bevestigingen dat de omzetting van 36 maanden GOLD->Ultimate gewoon werkt, ook al heb je eerder een Ultimate trial gehad (ik had 3mnd voor 1 Euro). De berichten op de microsoft site zijn best verwarrend, omdat er staat dat je maanden GOLD via een verhouding omgezet gaan worden (!!!), maar ik heb gewoon de 3 jaar volledig –>

  Bedankt voor uw abonnement op Xbox Game Pass Ultimate. Het verheugt ons u te mogen verwelkomen.

  We hebben € 12,99 aan MasterCard ****** in rekening gebracht. Bekijk de details van de bestelling voor een specificatie van de kosten.

  Vanaf zondag 31 maart 2024, brengen wij elk(e) maand een bedrag van € 12,99 in rekening, totdat u annuleert.

  Bedankt voor de tip!!

  Reageer
 52. Balen, ik zit nog tot mei 2022 vast aan mijn huidige Game Pass Ultimate. Is er iets wat ik kan doen om alsnog van deze aanbieding te profiteren?

  Reageer
  • Je zou een tweede account kunnen maken waarbij de games ook speelbaar zijn met je primaire account.

   Reageer
 53. Zojuist drie Braziliaanse Xbox Gold kaarten aangeschaft via CDkeys, deze geactiveerd en de Gamepass Ultimate deal voor 1 euro proberen te krijgen. Helaas is dit niet gelukt, omdat ik tijdens de aanschaf van mijn series X – de gamepass Ultimate deal – 3 maanden voor 1 euro al heb gebruikt (deze is vorige maand verlopen). Wanneer ik nu op de Gamepass Ultimate 1 euro deal klik, moet ik helaas 12,99 euro per maand betalen.

  Iemand nog tips hoe ik alsnog gebruik kan gaan maken van deze mooie deal? Dit is erg jammer natuurlijk.

  Reageer
  • Dat staat in het artikel.

   We krijgen ook veel vragen of het mogelijk is om gebruik te maken van deze actie als je al eens Game Pass Ultimate hebt gehad. Het antwoord is ja, echter kost een upgrade dan eenmalig €12,99 in plaats van de €1 voor nieuwe abonnees. Het wordt enigszins onduidelijk weergegeven door Microsoft aangezien er wordt gesproken over €12,99 per maand, echter gaat het over de periode nadat je Xbox Game Pass-abonnement is afgelopen, in dit geval dus over 36 maanden.

   Reageer
  • Ik heb 2 Xbox Gold kaarten gekocht en deze geactiveerd met gamepass Ultimate deal ,
   is perfect gelukt.Als ik nu nog 1 Xbox Gold kaart aankoop en de code toevoeg aan mijn account
   zal ik dan voo 3 jaar Game Pass Ultimate worden of blijft dit nu enkel 2 jaar?
   Iemand die mij kan inlichten hierover?

   Reageer
   • Als je nu een jaar gold gaat toevoegen dan wordt dat omgezet in vier maanden Game Pass Ultimate.

    Reageer
    • Thanks Niels,
     grtz.

     Reageer
 54. done, 19-3-2024 gaat het ultimate tarief pas lopen na 3 kaartjes van 12 maanden (brazil) te hebben omgezet

  Reageer
 55. Ook net uigevoerd. Zelfs een Microsoft medewerker had mij dit geadviseerd 😉
  Ik heb de NL key gekocht. Die was nu wel wat prijziger. Dus voor alles bij elkaar was ik 149 euro kwijt.
  Maar dit komt alsnog op 50 per jaar uit. En dat is wel minder dan 156 per jaar =)!

  Ps. Ik was al een game pass Ultimate gebruiker. Dus ik betaalde 1x 12,99.
  En daarna zie je in je Microsoft account dat het loopt tot einde van de 3 jaar.

  Reageer
 56. Weet iemand hoe het zit met het aanbod als je Braziliaanse codes gebruikt?
  Het verschil dus t.o.v. EU .

  Reageer
  • Is geen verschil qua aanbod. Het enige verschil is dat je eenmalig een VPN moet gebruiken om de codes te activeren. Je blijft gewoon gebruikmaken van de Europese Microsoft Store.

   Reageer
 57. 21-03-2021

  Kan zeggen dat het nog steeds werkt 🙂 howly damn wat een besparing.. € 373,98
  omgerekend heb ik nu Ultimate voor € 2.60 in de maand

  Net 3x jaar gold gekocht via cdkeys (brazilie) tunnelbear gebruikt en netjes kunnen activeren.
  Hierna vpn uit en de upgrade gekocht (mijn 3 maand actie was net verlopen dus komt goed uit)
  Eenmalig 12,99 betaald en ja hoor. volgende opwaardering pas in 2024 lol

  Info bij microsoft
  € 12,99 per maand, volgende opwaardering op 21-3-2024 met PayPal (***mail***)

  Groetjes
  Martijn

  Reageer
 58. Zojuist uitgevoerd en werkt nog steeds 🙂
  Super simpel dankzij deze uitleg, dank!

  De prijs van 12 maanden was bij cdkeys zelfs €26.89, dus bij elkaar niet eens €80.58 😀

  Reageer
  • De prijzen wisselen continu. Heb de titel maar op 99 euro gezet, kan het alleen maar meevallen. 😃

   Reageer
   • Gaat het goed als ik deze melding in beeld krijgt.

    Region locked product – can only be redeemed and played in Brazil.

    Kan gewoon betalen maar ik ben bang dat de codes niet werken.

    Reageer
    • Ja, je gebruikt straks de VPN van Tunnelbear waardoor dit geen probleem is.

     Reageer
 59. Werkt de TunnelBear-methode ook via Iphone in plaats van pc?

  Reageer
  • Ik heb het niet geprobeerd, maar zolang de VPN-verbinding uit Brazilië komt werkt het op ieder apparaat met een browser.

   Reageer
   • TunnelBear werkt ook via Iphone!
    Het is mij dus ook gelukt.
    Bedankt voor de info!

    Reageer
 60. Hoe kan ik checken of dit nog steeds werkt?
  Mijn xbox komt maandag binnen, jeuh!

  Reageer
  • Zolang dit artikel online staat, werkt dit nog.

   Reageer
 61. Ik heb de stappen gevolgd maar het is me nu niet duidelijk of het gewerkt heeft, (het leek er wel op). Ik heb eerder een ultimate abbo gehad dus ik heb de 12,50 betaald. Maar nu lijkt het alsof er 12,50 elke maand afgeschreven gaat worden en ik kan nergens terug vinden hoe veel maanden ik nu nog tegoed heb (zouden er dus nog 36 moeten zijn).
  Waar kan ik dat vinden?

  Reageer
 62. Werkt nogsteeds :D!

  Heb wel de EU gold kaarten gekocht en de upgrade werkt nogsteeds.
  Thanks voor de duidelijke uitleg en dat het dus ook gwn kan als je al is de upgrade gedaan hebt!

  Reageer
 63. Ik heb gebruik gemaakt van de drie maanden aanbieding. Is zojuist afgelopen.
  Kan ik nu alsnog gebruik maken van het drie-jaren-plan?

  Reageer
  • Ja, dat kan als je abonnement is afgelopen.

   Reageer
   • Dank voor je reactie Niels. Ik heb zojuist eerst 12 maanden Xbox Live Gold geactiveerd, nu nog nogmaals tweemaal 12 maanden, nietwaar? Kan ik dan vervolgens via de onderstaande link upgraden naar Ultimate?

    Reageer
    • De link staat onder stap 6. Anders ga je naar de US-versie.

     Reageer
     • Helder! Bedankt!!

 64. uitstekende tip!
  instructies op microsoft web site zijn beetje verwarrend..
  maar instructies hier spot on 🙂

  Reageer
 65. Bij mij is het net ook gelukt. Helaas niet via cdkeys ivm geen creditcard.
  Via Eneba lukte het wel.

  Na 10-03-2024 wordt er geld afgeschreven.

  Super bedankt voor de duidelijke uitleg!

  Reageer
  • Veel plezier. Je kan bij CDKeys overigens ook afrekenen met iDEAL, maar die optie verschijnt pas nadat je Nederland hebt geselecteerd.

   Reageer
 66. Heb dit op 24-2 nog gedaan en met de aanbiedingsprijs die nu nog steeds op cdkeys is voor nog geen 90 euro totaal prijs nu 3 jaar gamepass ultimate.

  Reageer
 67. Weet iemand of dit nog steeds werkt?

  Mijn xbox live loopt vandaag af en de normale game pass stopt op 6 maart. Dat is geen ultimate dus dat zou niet moeten uitmaken.

  Reageer
  • Ja, dit werkt nog.

   Reageer
 68. Werkt nog steeds, ook al staan er overal waarschuwingen tijdens het kopen.
  Goed blijven opletten, en dan heb je een mooie deal met 3x 35 euro + 12,99 voor 3 jaar games pass ultimate.
  Thanks!

  Reageer
 69. Duidelijke uitleg, hierdoor heel wat centjes bespaard. Dat vinden we allemaal fijn. Bedankt hiervoor!

  Reageer
 70. Damm, de 3de code vergeten 1md gratis af te vinken, nu maar tot dinsdag 9 mei 2023, dus 2 jaar. Al bij al tevreden

  Reageer
  • Je kan die code nog wel inwisselen, maar dan krijg je in ruil 4 maand Game Pass Ultimate.

   Reageer
   • Kan je even zeggen hoe dat moet? Ben echt newbie hierin. Heb alle 3 de codes geactiveerd.

    Reageer
 71. Het werkt helaas niet meer ( 4/2/2021 ) ik heb mijn gamepass ultimate laten verlopen. Daarna 3xeen jaar xbox live gold geactiveerd. Bij het upgraden voor 1 euro staat dat ik gewoon 12,99 per maand ga betalen 🙁

  Reageer
  • Klopt, na die drie jaar. Staat ook in het artikel.

   Het wordt enigszins onduidelijk weergegeven door Microsoft aangezien er wordt gesproken over €12,99 per maand, echter gaat het over de periode nadat je Xbox Game Pass-abonnement is afgelopen, in dit geval dus over 36 maanden.

   Reageer
  • Kan je even zeggen hoe dat moet? Ben echt newbie hierin. Heb alle 3 de codes geactiveerd.

   Reageer
 72. Oke mallerd, maar er staat “Verzilver de drie ontvangen codes en maak daarbij GEEN gebruik van de actie voor een gratis maand. Je kan maximaal 3 jaar vooruitbetalen, waardoor je de laatste code voor het derde jaar niet kan gebruiken”

  Hoe moet ik die drie codes invoeren, je kunt er toch maar 1 per account invoeren? En als ik 3 codes heb en ik kan er maar 2 invoeren, dan heb ik dus maar 2 jaar ipv 3?

  Zou heel fijn zijn als je hier duidelijkheid over kunt geven.

  Reageer
  • De jaren worden bij elkaar opgeteld. Dus na het invoeren van drie codes, heb je een abonnement van drie jaar.

   Reageer
   • Ah zo. Thanks Niels!

    Reageer
 73. werkt nog steeds. geactiveerd op 2/2/2021. LEES goed wat er staat, heel veel duidelijker kan de beschrijving niet 😉

  Reageer
 74. Hallo,

  BIj stap 6 staat er op de xbox site dat 3 maanden voor 1 euro krijgt. Is de hierboven staande actie afgelopen en is dit de nieuwe actie of mis ik iets?

  Gr Hendrik

  Reageer
 75. Hallo iedereen, bij mij is alles gelukt maar alleen stap 6 lukt niet, het omzetten…. even vermelden dat ik van België ben en bij stap 6 als ik verder ga zegt hij dat mijn store regio overeen moet komen. Wat moet ik nu doen ? Hopelijk kan iemand mij snel helpen… alvast bedankt

  Reageer
  • Heb je een oplossing gevonden?

   Reageer
   • Als je in België woont moet je nl-NL veranderen naar nl-BE. Ik heb inmiddels ook een link voor Belgische gebruikers aan stap 6 toegevoegd.

    Reageer
 76. Het is de eerste keer dat ik een Xbox gekocht heb dus ik ga een paar vragen stellen, waarschijnlijk gaan er hier een paar domme tussen staan dus sorry al daar voor. Ik heb nog geen account van game pass lopen dus als ik de 3 maand van Brazilië koop moet ik dan tunnelbear op mijn Xbox installeren of gaat dit ook gewoon op mijn gsm ?

  Reageer
 77. Precies de stappen gevolgd die hierboven staan en vanaf 28-03-2024 zal er 12,99 euro in rekening worden gebracht voor het Ultimate game pass-abonnement, tot die tijd niets (behalve die ene euro dan). Gelukt dus. Heel erg bedankt voor de besparende tip! 🙂

  Reageer
 78. Hoi, ik heb de drie abonnementen van een jaar geactiveerd. Maar nu ik de Gamepass wil activeren lukt dat me niet. Voor de €1 was I-deal geblokkeerd, dus heb ik een cadeaukaart van Microsoft gekocht van €5. Als ik deze manier van betalen aan klik zegt hij: ‘Een betalingsmethode kiezen.’ En dan kan ik kiezen uit Creditcard, Paypal of mobiele telefoon(moet dan van Vodafone of KPN zijn). Maar dit heb ik niet. Kan ik dit wel dan zonder creditcard of Paypal?

  Reageer
  • Het is gelukkig gelukt. Heb eerst op mijn microsoft account automatische incasso van I-deal geactiveerd en daarna opnieuw geprobeerd en het is nu gelukt. De volgende afschrijving is op 27-03-2024. Bedankt voor deze tip! Ik krijg mijn X-box morgen binnen 🙂

   Reageer
   • Gelukkig maar, veel plezier met gamen!

    Reageer
 79. Kan dus ook 3 Nederlandse Live Gold abo’s kopen?

  Reageer
  • Correct.

   Reageer
   • Het is gelukt … Game Pass Ultimate geactiveerd tot en met 26-03-2024. Hartstikke bedankt voor de ultieme gouden tip.

    Reageer
 80. zojuist 2 braziliaanse jaarabo’s en 1 EU halfjaar abo om naar bijna 3 jaar te gaan. Daarna omgezet. Werkt prima!

  Reageer
 81. Goedemorgen,

  Ik heb het zojuist nog geprobeerd en het is mij nog gelukt met de Braziliaanse codes.
  Bedankt voor de tip, 3 jaar gamepass ultimate voor €102,67.

  Groet,

  Gertjan

  Reageer
 82. Goedemiddag,

  Werkt dit nog steeds? Ik zie namelijk in de Xbox Game Pass store drie mogelijkheden. Eentje voor 1 euro voor eerste 3 maanden (Ultimate), eentje voor PC dat is eerste maand 1 euro en dan 10 euro en de laatste is voor console en die is gelijk 10 euro.

  Is het gewoon de 1 euro voor 3 maanden? Ik heb verder nu geen actieve xbox game pass.

  Groet,

  Menno

  Reageer
  • Ja, dit werkt nog steeds.

   Reageer
 83. Gisteren is het Ultimate abonnement verlopen, ik heb dus nu geen lopende abonnementen, ook geen Live Gold. Is dit een goede uitgangspositie?

  Reageer
  • Ja, dat is precies goed. Voor deze handleiding mag je geen Game Pass-abonnement hebben.

   Reageer
   • Bedankt Niels! Het is gelukt! Je zou provisie moeten gaan vragen :-).

    Reageer
 84. Beste Niels, ik wil je stappenplan ook gaan volgen, maar zie nu op CDKeys de volgende melding wanneer ik je link aanklik:

  Warning: 12 Month Xbox Live Gold Membership BRAZIL cannot be activated in Netherlands. If you still want to purchase, click “Buy Now”.

  Stond dit er altijd al of hebben ze je work-around ontdekt en de pas afgesneden?

  Reageer
  • Dat lossen we op door een VPN te gebruiken. Die waarschuwing kun je dus negeren.

   Reageer
 85. Bedankt Niels, ook hier gelukt volgens jouw uitleg.
  Ik heb even gewacht totdat mijn vorige ultimate afliep, heb nu 36 maanden ultimate voor €115, TOP

  Reageer
 86. Bedankt Niels, hier ook gelukt.

  Reageer
 87. Net een Xbox Series X kunnen kopen, deze aanbieding werkt vandaag de dag nog steeds! Bedankt voor de heldere instructies, dit scheelt heel wat centen.

  Reageer
 88. Bedankt Niels voor het delen van deze informatie !
  Met enige worstelingen het voor elkaar gekregen.

  Grt Stokeroni

  Reageer
 89. Bij de laatste stap dus gewoon de grote groene knop bij het upgraden? En dan komt er een pop up met xgpu voor 1 euro … (heb 2 jaarkaarten via brasil gekocht, nu nog 1 maand gold, en nooit unlimited gehad) en dan komt het goed?

  Reageer
 90. Gelukt! Via Eneba, dus iets meer betaald, maar alsnog voor maar €3,50 per maand tot maart 2024 de ultimate pass. Mooie deal.

  Reageer
 91. Vandaag gedaan en werkt dus nog steeds!

  Ik had eigenlijk de €1 gamepass aanbieding van 3 maanden. deze zou nog lopen tot eind Feb. Ik heb deze geannuleerd(per direct) en heb mijn euro terug gekregen. Vervolgens 3 kaarten gekocht op bovenstaande manier en heb ze omgezet naar 36maanden Gamepass. Dat dit werkt is echt ideaal! Alles bij elkaar 10 minuutjes mee bezig geweest.

  Reageer
 92. Het is gelukt! Het ging wel niet via de store zelf, dan kwam ik dus bovenstaande melding tegen…

  Ik moest naar mijn abonnementen gaan, en daar mijn xbox live gold aanklikken om dan op de 3 puntjes te klikken… Waarbij de optie stond om mij abonnement te upgraden ofwel stopzetten.

  Via die route ben ik er dus zopas ingeslaagd om tot 2024 een ultimate abonnement te krijgen! Great succes! 🙂

  Reageer
 93. Als ik nu naar de site gaat staat dat je kan upgraden naar ultimate en 3 maanden voor 1 euro krijgt. als ik verder lees worden gold passen omgezet volgens een conversie tabel ( 1 jaar gold is 4 maanden ultimate) maar als ik uiteindelijk het stappen plan volg is mijn eerste inning pas in 2022, terwijl er wel een maandelijkse facturering staat aangegeven. Klopt het dan nu dat ik een jaar gratis heb? of gaat er toch gefactureerd worden na 3 maanden?
  En als dit werkt, kan ik dan nog een gold pass al toevoegen, of had ik eerst alle gold passen moeten invoeren en dan pas moeten omzetten?

  Reageer
  • Een Gold-abonnement wordt alleen omgezet naar de conversietabel wanneer je al een Game Pass-abonnement hebt. Daarom werkt dit dus ook alleen zonder actief Game Pass-abonnement. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je Xbox Live Gold-abonnement zolang mogelijk loopt en daarna de upgrade uit te voeren naar Game Pass Ultimate. Op je Xbox-profiel wordt aangegeven wanneer je abonnement afloopt en vanaf die periode gaat de normale facturering van start of je stopt het abonnement.

   Reageer
   • Ik had dus al een Game Pass Ultimate deze heb ik stop gezet en verloopt op 8-1-2021 kan ik daarna live gold activeren volgens bovenstaand? en daarna dan weer game pass ultimate of moet een een geheel nieuw account aanmaken (wat ik niet zie zitten).

    Ben erg benieuwd, en alvast bedankt voor je antwoord Niels.

    Reageer
    • Dat kan. Kan alleen zijn dat je eenmalig een iets hoger bedrag moet betalen, omdat je vermoedelijk al een keer gebruik van een aanbieding hebt gemaakt.

     Reageer
 94. Ik heb al Ultimate op dit moment en die heb ik maar even stopgezet. In januari zou ik dus bovenstaand kunnen doen, ben erg benieuwd of het dus werkt als je al zo’n abo had.

  Reageer
 95. Heb 3 Gold abonnementen gekocht bij Eneba. op mij xbox account stond dat ik Gold heb tot 25-12-2023.
  Heb dan via Game pass mijn gold omgezet en op mijn account staat er nu dat ik Game pass ultimate heb tot 25-12-2024. Ben er wel niet kwaad om dat ik een extra jaar gekregen heb :-))

  Reageer
 96. Ik heb momenteel nog 5 maanden xbox live abbo lopen
  als ik nu 2x een jaar voucher aanschaf en dan voor 1 euro de xbox live omzet naar game pass
  werkt het dan ook, dat ik een 2,5 jaar werkende game pass heb??
  of moet je echt 3x een jaar voucher kopen en aanmelden?

  Reageer
  • Duurt maakt niet uit, maar let wel op dat je niet meer dan 36 maanden kan toevoegen. In jouw geval kun je twee keer een jaarabonnement kopen en nog een abonnement van zes maanden.

   Reageer
 97. toen die aan stond moet dat zijn, was het foutloos. (na de conversie in gamepass ultimate mag die weer uit).

  Reageer
 98. Het werkt op 21-12-2020 nog steeds perfect. Alleen dit is echt essentieel. Je moet na het redeemen terug naar live gaan en dan auto betaling aandoen. Dit gaat pas in bij mij bijvoorbeeld op 21-12-2023 voor die maand, zonder dat dit aanstaat krijg je ontiegelijk veel errors bij de conversie. Toen die uit stond ging het in 1x goed.

  De codes die ik heb gebruikt waren Brazilian codes en heb via een VPN geredeemed. Alles werkt. Zorg dat je goed dat stappenplan volgt. Zeker die 1e maand erbij zou je bijna doen, maar dat is uiteindelijk dom want dan kom je niet uit. Een paar maanden gamepass ultimate is veel meer waar dan die 3 maanden live gold. (je kunt dan je laatste kaart niet verzilveren als je dat doet). Dus lees goed, neem je tijd. Alles werkt en dit is een top aanbieding die waarschijnlijk niet heel lang meer zal gelden.

  Reageer
 99. Mijn abo is verlopen dus ik was even terug aan het kijken naar deze truc. Ik zie op de cdkeys site dat er ook een “Middle East and Africa” versie is, die momenteel 32,79 euro staat, tegenover 36.19 euro voor de Brazil versie. Iemand enig idee of het daarmee ook lukt? Dat is dan toch weer 10 euro uitgespaard 🙂

  Reageer
 100. € 12,99 per maand, volgende opwaardering op 8-2-2024

  Hihi, werkt gewoon, heb 108 betaald in totaal, bedankt voor de uileg!!!

  Reageer
 101. Wat denken jullie, dit trucje doen en drie jaar zekerheid game pass, of het 1 euro per maand trucje doen en de kans lopen dat dat na een tijdje niet mee to kan?

  Reageer
 102. Het werkt!! Zojuist getest (04-12-2020) met de nieuwe aanbieding (1€ game pass + EA play)
  Voor het optimale:

  Koop 2 vouchers voor 12 maanden en 1 voor 9 maanden
  Bij activeren vouchers kies voor automatisch vernieuwen aanzetten, je krijgt dan per voucher een maand extra gratis.

  In totaal heb je dan 36 maanden Gold. Activeer nu de game pass upgrade vanaf je Xbox. Nu wordt je abonnement omgetzet naar ultimate en twee extra gratis maanden.

  In totaal 38 maanden gold + game pass + ea access

  Reageer
  • Je bedoelt 2x 12 maanden en 1x 6 maanden? En dan krijg je 3 maanden cadeau vanwege de drie codes, + 3 maanden uit de deal voor €1 (waarmee je de gold naar game pass ultimate upgrade)? Begrijp ik dat goed? Scheelt idd wel n tientje… Krijg je inderdaad ook nog die 3 maanden game pass als je je gold upgrade? De site/voorwaarden zijn daar niet heel duidelijk over…

   Reageer
  • De link voor 12 maanden hierboven Van Eu zegt xbox 360.
   Kun je deze gewoon kopen? Want bij een ander van 12 maanden Eu staat xbox 360 en xbox one.

   Wat is het verschil?

   Reageer
   • Zit geen verschil tussen.

    Reageer
    • bedankt voor tip! werkt nog steeds. activeerd voor 3jr op 03-02-2021

     Reageer
 103. Ik ben nog niet helemaal mee. Een paar maand geleden heb ik een Game Pass for PC aangeschaft. Eerste maand voor 1 euro, daarna een maand 4 euro, en vanaf november betaal ik daar 10 euro per maand voor. Kan ik deze truc dan ook toepassen, of niet? Iedereen spreekt hier van lopende abonnementen tot een bepaalde datum, maar dat heb ik dus niet. Helemaal in de war hier! 🙂

  Reageer
  • Dat kan, maar dan moet je wel eerst je abonnement laten aflopen.

   Reageer
   • Maar het wordt gewoon elke maand automatisch verlengd… dus moet ik het in het beheercentrum manueel stopzetten dan? Want er is niet een datum dat het abonnement afloopt momenteel…

    Reageer
    • Dat klopt. Automatisch vernieuwen moet je uitschakelen.

     Reageer
 104. Bedankt, Je hebt mij op deze manier veel geld bespaard. Ik ga van het bespaarde geld nu een Xbox Series S kopen (als ze weer op voorraad zijn ☺)

  Reageer
  • Het is de eerste keer dat ik een Xbox gekocht heb dus ik ga een paar vragen stellen, waarschijnlijk gaan er hier een paar domme tussen staan dus sorry al daar voor. Ik heb nog geen account van game pass lopen dus als ik de 3 maand van Brazilië koop moet ik dan tunnelbear op mijn Xbox installeren of gaat dit ook gewoon op mijn gsm ?

   Reageer
 105. Goedemiddag

  Als ik ooit in een verleden een trail versie van Game pass heb gehad werkt deze truc dan ook nog
  is al meer dan een 2 jaar geleden dat ik die heb gehad

  Reageer
  • en nog vergeten , mijn huidige live loopt 21-12 af, kan ik beter wachten of gewoon 3 jaar kopen nu en dan ben ik 1 maand kwijt als ik het nu activeer

   Reageer
   • Zo werkt het niet. Je kan in dat geval simpelweg niet de code voor het derde jaar verzilveren.

    Reageer
  • Kan zijn dat je eenmalig €12,99 moet betalen in plaats van €1.

   Reageer
   • Oke dank je wel. Dan gewoon wachten tot eind lopende periode en dan ineens de 3 jaar doen. En daarna de game pass voor 1 euro omzetten en dan mogelijk 1x 12,05 extra betalen.

    Dank je wel

    Reageer
 106. maar wat is je advies, mijn huidige gold loopt af op 16-12-2020, kan ik deze dan nu maximaal voor 24 maanden verlengen of kan ik wel gaan voor de 36 maanden?

  Reageer
  • Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Je zou twee jaar kunnen kopen en dit daarna nog eens opwaarderen met 6 + 3 maanden.

   Reageer
 107. 26 NOV
  werkt perfect, thanks!

  Reageer
 108. Vandaag 21 nov. werkt nog steeds!!
  102 euro totaal.
  Mooie deal dacht ik zo

  Reageer
 109. Niet gelukt bij mij.

  Heb 3 maand Xbox Live via Tunnel Bear kunnen activiteren in mijn MS account, maar als ik dan op de pagina kom om voor 1 EUR up te graden naar Ultimate, dan moet ik inloggen in mijn account, en kom ik vervolgens onmiddellijk op een pagina waar nu staat Ultimate aan 12,99/m.

  Ik heb nog een oude, al lang afgelopen XB Ultimate in mijn account staan, zou dat de reden zijn?

  Reageer
  • Klopt, jij moet eenmalig 12,99 betalen en na de drie jaar wordt het maandelijks.

   Reageer
 110. Werkt prima voor pc. In totaal wel 102 i.p.v. 99 euro kwijt, maar waar hebben we het over 😉

  Topartikel dus. Nog een suggestie om het nóg beter te maken: zet ‘recurring billing’ van Xbox Game Pass Ultimate uit. Da’s handiger dan een reminder over 3 jaar in je agenda te zetten 😉

  Reageer
  • Ja, de prijzen schommelen geregeld. Eerder was het slechts 89 euro.

   Reageer
 111. Werkt nog steeds!

  € 12,99 every month, next charge on 11/20/2023 with PayPal.

  Thanks

  Reageer
 112. Ik heb na de E3 actie van een paar jaar geleden mijn Gold om laten zetten naar Gamepass. Dit is onlangs allemaal afgelopen. Kan ik deze actie dan nog een keer doen?

  Reageer
 113. Heb zelf tot en met 2023 xbox live gold. En nog nooit de (ultimate) pass gehad. Nu zie ik op mijn xbox dat je nu ook disney+(30 dagen) en EA play gratis er bij krijgt. Als ik nu via de xbox upgrade naar ultimate pass, krijg ik dan die extra’s en tot en met 2023 de ultimate pass voor €1?

  Reageer
  • Dat kan zeker.

   Reageer
   • Nice 🙂

    Reageer
 114. Hoi, mijn huidige gold abbo loopt in januari 2021 af (dus over 2 maanden). Ik heb 3 keys van 12 maanden gekocht bij cdkeys. Ik kan 2 keys redeemen, bij de 3e key krijg ik de melding dat ik die niet kan redeemen. Ik snap waarom ik deze melding krijg (ivm max 3 jaar) maar wat doe ik dan met die 3e key?

  Reageer
  • Je kan deze in januari toevoegen. In ruil daarvoor ontvang je vier maanden Game Pass Ultimate. Of je wacht twee maanden om in januari optimaal te profiteren. In de tussentijd kun je altijd even een tweede account gebruiken voor Game Pass, daarmee hoef je niet te spelen (moet alleen ingelogd zijn op de console).

   Reageer
 115. Wat super als dit werkt! Ik zag alleen op de site van xbox het volgende:

  “Wanneer je een Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap hebt, kun je doorgaan met het inwisselen van Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass-codes. Deze codes worden automatisch omgezet naar Xbox Game Pass Ultimate op basis van de volgende conversietabel. De conversieratio kan wijzigen.

  Token zegt… – Je krijgt…
  1 maand Gold – 20 dagen Ultimate
  3 maanden Gold – 50 dagen Ultimate (1+ maand)
  6 maanden Gold – 79 dagen Ultimate (2+ maanden)
  12 maanden Gold – 4 maanden Ultimate
  24 maanden Gold – 8 maanden Ultimate”

  Klopt dit bovenstaande dan niet en is het gewoon de volle 36 maanden die je krijgt als je het de eerste keer gebruikt?

  Reageer
  • Dat is alleen wanneer je al een Game Pass-abonnement hebt en Live Gold-kaarten gaat inwisselen. Daarom werkt dit ook alleen wanneer je geen Game Pass-abonnement hebt.

   Reageer
 116. Werkt dit vandaag nog steeds ?

  Reageer
  • Zeker, blijft vermoedelijk ook nog wel even werken.

   Reageer
 117. Is het mogelijk om al van deze ‘aanbieding’ gebruik te maken en te activeren, voordat ik de Xbox in huis heb?

  Reageer
  • Heb je al een Xbox-account of nog niet?

   Reageer
   • Nee, heb nog geen Xbox account.

    Reageer
    • Kan je gewoon zonder problemen aanmaken.
     De series X word mijn eerste Xbox, heb al wel een account

     Reageer
 118. Als ik naar de Braziliaanse site gaat om de abonnement te kopen voor 33,89 euro, zie ik deze melding ‘NOTE: Only works on BRAZIL Xbox Live accounts’.
  Kan je dit gewoon negeren en normaal activeren?

  Reageer
 119. Toch nog even checken. Mijn live gold is nog 8 maanden geldig. Ik kan dan dus beter twee van de braziliaanse kaarten kopen en dan de truc uitvoeren toch? Anders verspeel ik de extra maanden.

  Reageer
  • Als je alleen Live Gold hebt dan kan dat perfect.

   Reageer
   • Ik was een beetje op mijn hoede maar toch gedaan en het is gelukt. Vrij bizarrrr maar super nice. Nu de Series X nog in handen zien te krijgen :-). Thanks voor de tip!!!

    Reageer
  • Heb jij dit dus werkend gekregen, terwijl je nog Xbox Live had? Ik heb dat ook namelijk…

   Reageer
   • Je kan gewoon je huidige Xbox Live-abonnementen verlengen met deze codes en daarna upgraden naar Game Pass. Heb je bijvoorbeeld nog 7 maanden te gaan, dan kun je nog maximaal twee jaarabonnementen toevoegen.

    Reageer
 120. Moet het via tunnelbear of kan het ook gewoon via nordvpn oid?

  Reageer
  • Maakt niet uit, zolang het maar Brazilië is.

   Reageer
 121. Als ik naar de Braziliaanse site gaat om de abonnement te kopen voor 33,89 euro, zie ik deze melding ‘NOTE: Only works on BRAZIL Xbox Live accounts’.
  Heeft iemand anders dit ook?
  Kan je dit gewoon negeren en normaal activeren?

  Reageer
  • Klopt, daarom moet je een VPN gebruiken voor het activeren. Je kan op deze manier ook games uit de VS etc aanschaffen.

   Reageer
 122. Super, zojuist gedaan.
  Nu wachten op mijn Xbox, 9 december. 🙂

  Bedankt voor de tip.

  Reageer
 123. Zitten er bij Xbox gamepass/live nog restricties dan tussen NL en Brazillie? (gericht op content bijv.)

  Reageer
  • Je krijgt gewoon een Nederlandse Game Pass, dus geen beperkingen of ander moeilijk gedoe.

   Reageer
 124. Dank! Het werkt als een zonnetje! Nu de xbox nog binnenkrijgen, maar als het goed is komt die met de volgende levering van bol.com op 9 december.
  Durfde met kopen van de Game Pass niet te wachten totdat de xbox binnen was 😉

  Reageer
  • Jij was er dus ook snel bij. 😉
   Binnen 15 minuten waren ze al uitverkocht.

   Op naar 9 december 🙂

   Reageer
 125. Als ik nu wil upgraden krijg ik eerst deze melding:
  ”Als u zich aanmeldt voor Xbox Game Pass Ultimate, worden uw resterende Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen omgezet in Xbox Game Pass Ultimate op basis van de huidige omzettingsverhouding, tot 36 maanden (tijd boven de 36 maanden gaat verloren). Let op: alle omzettingen zijn definitief en de omzettingsverhouding kan veranderen.”

  Maar als ik vervolgens op doorgaan klik om te betalen krijg ik dit te zien:
  ”€ 1,00 inclusief btw voor de eerste maand
  daarna € 12,99 inclusief btw elk(e) maand
  Door Abonneren te selecteren stemt u in met de Verkoopvoorwaarden voor Store. We brengen u € 1,00 inclusief btw voor de eerste maand en daarna € 12,99 inclusief btw elk(e) maand in rekening. Bij eventuele prijswijzigingen wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld. U kunt altijd naar uw Microsoft-account gaan om te annuleren en toekomstige kosten te vermijden. Meer informatie over terugbetalingen.”

  Klopt dit wel?

  Reageer
  • Dat klopt, na die 36 maanden ga je €12,99 betalen of je zegt voor die tijd op.

   Reageer
   • Top! En hoe zit het met de betaling, heb jij dit met paypal gedaan? Dit wil bij mij namelijk niet lukken. En mijn huidige microsoft saldo van 1,50 pakt die niet, waarschijnlijk omdat het dus een doorlopend abbonement is.

    Reageer
    • Ik heb inderdaad PayPal gebruikt.

     Reageer
     • Het is al gelukt, bedankt voor de snelle reacties!

     • Graag gedaan!

 126. Enig idee tot wanneer dit werkt? Probeer een series X te bemachtigen maar goed… Anders wellicht toch maar voor een S gaan

  Reageer
  • Durf ik niet te zeggen. Je kan ook zonder een Xbox een account aanmaken, ergste wat er kan gebeuren is dat je 2 maanden van de 36 verliest.

   Reageer
 127. Dus het werkt op een al bestande nederlands xbox account?
  moet geen braziliaans accoutn zijn ofzo?

  Reageer
  • Ja, werkt op alle accounts.

   Reageer
 128. @Blobbie, volgens mij is die 12,99 het bedrag dat je recurring per maand gaat betalen.

  Ik had de upgrade ook al eens gehad, dus een nieuwe Microsoft-account aangemaakt en met dit account dezelfde Xbox als ‘Home Xbox’ ingesteld. Op die manier kun je het Ultimate-lidmaatschap delen.

  Reageer
  • Dat werkt inderdaad ook.

   Reageer
  • Okay, maar hoe zit het dan met de spellen die je al had gedownload bij je oude MS account, blijven die dan gewoon op je xbox aanwezig of zijn die dan weg en moet je weer opnieuw beginnen?

   Reageer
   • Blijven gewoon aanwezig. Ik heb ook twee accounts. De een met alle games en mijn hoge gamerscore en de ander voor Game Pass Ultimate. Eenmaal inloggen en daarna gewoon op je huidige account blijven spelen, werkt perfect.

    Reageer
    • Toppie, we gaan het proberen!

     Reageer
    • Nog één vraagje voor als je al een lopende ultimate hebt. Die van mij loopt tot maart volgend jaar. Als ik dit nu doe op hetzelfde account, lukt het dan ook en verlies ik dan alleen de maanden t/m maart? Of lukt het dan helemaal niet?

     Reageer
     • Nee, dan wordt het heel anders omgerekend. Voor een jaar Xbox Live krijg je in jouw geval slechts vier maanden Game Pass Ultimate.

    • De 3 jaar op een nieuw account is gelukt, dus dat is top!!
     Ik probeer nu de nieuwe account op de xbox te activeren maar kan eigenlijk niet vinden waar ik de ene account eenvoudig kan afmelden om vervolgens de nieuwe er op te activeren. Kun je aangeven waar/hoe dat moet?

     Reageer
     • Xbox-knop indrukken en dan helemaal helemaal naar rechts, als het goed is zit daar ergens een optie om een account toe te voegen/wisselen.

    • Waarom gebruik je twee account?

     Reageer
     • Omdat ik op mijn andere account nog een abonnement had.

   • Hallo weet iemand toevallig of dit nog steeds werkt? Hoor het graag.
    Groeten Syb

    Reageer
 129. Net gedaan, en het werkt! 😀

  Ik had helaas ultimate al een keer gehad, dus ik moest hier 13euro betalen, iets duurder maar nogsteeds veel goedkoper vergeleken met normale prijs xD

  Ultimate tot 11-11-2023 😀 <3

  Reageer
  • Top, have fun!

   Reageer
 130. Uitgevoerd en het werkt! Tot 11-11-2023 een Gamepass Ultimate met meer dan 300 euro korting 😀

  Reageer
  • Altijd leuk om te horen. Veel plezier met gamen.

   Reageer
   • Ik krijg de Ultimate update niet voor elkaar. Als ik dat aanklik staat er dat het elke maand word afgeschreven…

    Reageer
    • Dat klopt, maar pas na het aflopen van het Xbox Live-abonnement.

     Reageer
   • Mag ik vragen , als je deze nu koopt: mijn ultimate loopt af 6 februari, kan ik deze nu al kopen dan en blijven de 36 maanden dan geldig? als ik deze op 6 of 7 februari terug invoer?

    Reageer
    • Het jaarabonnement start wanneer je de code invoert. Het maakt niet uit wanneer je deze koopt.

     Reageer
     • Gaat dit met 3 aangekochte gold abonnementen die eender waar zijn aangekocht?,

     • Zeker, dat is geen probleem.

     • Hallo, er staat ub abonnement loopt tot 05/02/2021 moet ik dan wachten tot vannacht om de goldcodes in te voeren en dan om te zetten naar Ultimate?, Dank U

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*