Samsung werkt aan nieuwe klaptelefoon met Android

Smartphones

Onlangs dook er in de database van het Amerikaanse FCC en de Wi-Fi Alliance een Samsung-telefoon op met het modelnummer SM-G929. De eerste geruchten over dit model verschenen al in 2015 en volgens SamMobile zou het gaan om Project Valley, de eerste vouwbare smartphone van het bedrijf, die mogelijk als de Galaxy X op de markt wordt gebracht.

Nieuwe klaptelefoon van Samsung

Sinds 2015 is het stil gebleven, maar vandaag kunnen we je laten zien hoe het toestel eruit komt te zien. De telefoon die je op de foto ziet is de SM-G9298 en het lijkt te gaan om een behoorlijk uniek ontwerp. Op de voorzijde van de telefoon zijn bijvoorbeeld geen sensoren te zien, wat suggereert dat het hier een klaptelefoon betreft met een scherm aan de voorzijde. Verder weten we dat de telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 821-soc van Qualcomm en dat er ondersteuning aanwezig is voor draadloos opladen.

De SM-G9298 wordt waarschijnlijk op korte termijn aangekondigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*