‘Samsung Galaxy S22 krijgt geen camera onder het scherm’

Smartphones

De Samsung Galaxy S22-serie krijgt volgens telecominsider Ice Universe geen camera onder het scherm. Het Zuid-Koreaanse bedrijf bracht eerder dit jaar het eerste toestel op de markt met een dergelijke sensor, echter schiet de camera van de Z Fold 3 slechts foto’s in 4-megapixel en deze is dan ook vooral geschikt voor videobellen. Je kan op de Galaxy Z Fold 3 ook de 10-megapixelcamera aan buitenzijde gebruiken voor het maken van snelle selfies.

Samsung zou de Galaxy S22 en S22+ willen voorzien van enkele nieuwe camera’s, waaronder een 50-megapixelsensor, een 12-megapixelsensor met 3x optische zoom en een 12-megapixel ultrawidecamera. In een kleine opening aan de bovenzijde van het scherm wordt waarschijnlijk een 10-megapixelcamera geplaatst.

Voor de Galaxy S22 Ultra zou Samsung hebben gekozen voor verbeterde telelenzen. Het zou gaan om grotere camerasensoren met een 12-megapixelresolutie. De overige camera’s zouden enkele kleine verbeteringen krijgen, terwijl de selfiecamera opnieuw een 40-megapixelsensor zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*