Samsung Galaxy S10, S10+, S10e en Galaxy Fold livestream: hier volg je Unpacked 2019

Smartphones

Na maanden van geruchten is eindelijk de dag aangebroken waarop de Samsung Galaxy S10, S10+, S10e en de vouwbare Galaxy Fold worden gepresenteerd. Het eerste Unpacked-evenement van 2019 vindt plaats op woensdag 20 februari om 20:00 Nederlandse tijd. Op deze pagina zal de onthulling van de Galaxy S10-serie en de Galaxy Fold door middel van een livestream zijn te volgen. De livestream wordt via YouTube uitgezonden, waardoor het gehele Unpacked-evenement op alle moderne apparaten hieronder is te bekijken.

Livestream onthulling Samsung Galaxy S10 en Galaxy Fold

De verwachting is dat de Galaxy S10, S10+ en S10e vrijwel onmiddellijk na de presentatie zullen worden aangeboden voor pre-order. De releasedatum van de Galaxy S10-serie is naar verluidt 8 maart, hoewel er een kans bestaat dat je een van de modellen vroeger ontvangt wanneer je een pre-order plaatst.

In Nederland worden de toestellen los aangeboden bij SamsungBol.comMediaMarkt en Coolblue. Kies je liever voor een abonnement, dan kun je terecht bij KPNTele2T-MobileMobiel.nl en Vodafone. Volgens eerdere geruchten wordt de vouwbare Galaxy Fold pas later in het jaar uitgebracht, echter zou het toestel wel worden getoond aan de wereld.

→ Lees ook: Dit verwachten we van de Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e

Deze configuraties zullen er in Nederland worden aangeboden:

Model Werkgeheugen Opslagruimte Prijs
Samsung Galaxy S10e 6GB 128GB 749 euro
Samsung Galaxy S10 6GB 128GB 899 euro
8GB 512GB 1149 euro
Samsung Galaxy S10+ 6GB 128GB 999 euro
8GB 512GB 1249 euro
12GB 1TB 1499 euro

Meer producten verwacht

Naast de presentatie van de Galaxy S10-serie worden er ook nog een aantal andere producten verwachten. De officiële Galaxy Wearable-app van Samsung toont namelijk al een aantal nieuwe en onaangekondigde producten. Het gaat om een nieuwe smartwatch met de naam Galaxy Watch Active. Deze smartwatch lijkt zich op de sportieve gebruiker te richten en heeft een scherm met een diameter van 40 millimeter.

De Galaxy Fit en Fit E zijn de nieuwe fitnesstrackers van Samsung en ten slotte zien we de draadloze Galaxy Buds. Qua ontwerp lijken de Galaxy Buds veel op de Gear IconX, maar de nieuwe dopjes kunnen ditmaal draadloos worden opgeladen. Het enige wat je hoeft te doen is de oplaadcase op de achterzijde van de Galaxy S10 te leggen. De Galaxy S10-serie komt namelijk met ondersteuning voor omgekeerd draadloos opladen, waardoor je met je smartphone ook andere Qi-apparaten kan opladen. De Galaxy Buds gaan in Europa 149 euro kosten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren