.

OnePlus 6 krijgt gebarenbediening

Smartphones

Een nieuwe teaser voor de OnePlus 6 suggereert dat het toestel gebruik zal maken van gebarenbediening. Het bedrijf introduceerde deze functie een aantal maanden geleden al in een Open Beta-update voor de OnePlus 5T en de kans is groot dat de functie standaard is ingeschakeld op de OnePlus 6.

De tekst ‘Uw ervaring versnellen met gebaren’ laat weinig aan de verbeelding over en is misschien wel de meest directe aanwijzing dat de functie naar de OnePlus 6 komt, hoewel de video zelf ook wijst naar het gebruik van verschillende gestures. Welke dat zijn heeft OnePlus nog niet bekendgemaakt, maar in de Open Beta was het mogelijk om gestures te gebruiken om terug te keren naar het scherm, het overzicht met openstaande apps te openen of terug te gaan. De werking is vergelijkbaar met die van de gestures van de iPhone X.

We zullen nog even moeten afwachten hoe OnePlus de nieuwe gestures gaat implementeren in de software voor de OnePlus 6, hoewel we geen grote verschillen met de OnePlus 5T verwachten. Het voordeel is dat OnePlus hierdoor de navigatiebalk kan weglaten, waardoor er meer schermruimte beschikbaar is.

Daarnaast hebben we ook nog een foto ontvangen waarop de voorzijde van de OnePlus 6 is te zien. Het toestel draait zoals we weten op de Snapdragon 845-soc van Qualcomm en dat is ook overduidelijk te zien op de onderstaande afbeelding.

Voor de rest is er nog weinig wat we niet weten over het aankomende vlaggenschip. De verwachting is dat het scherm van de OnePlus 6 ongeveer 6,3-inch groot is en een beeldverhouding heeft van 19:9 met een resolutie van 2280 x 1080 pixels. In de bovenste rand zit een inkeping voor de plaatsing van de camera, nabijheidssensor en het lednotificatielampje.

Onder de motorkap vinden we de Snapdragon 845-soc van Qualcomm. Er zullen naar verluidt twee varianten op de markt worden gebracht: een versie met 6GB RAM en 128GB opslag en een variant met 8GB RAM en 256GB opslag. Verder beschikt de OnePlus 6 nog steeds over een 3,5mm-koptelefoonaansluiting. Eerder vandaag kon je lezen dat het bedrijf mogelijk ook werkt aan een setje draadloze oordopjes. Volgens een Bluetooth-certificeringslijst maken de nieuwe OnePlus Wireless Bullets gebruik van Bluetooth 4.1 en zijn ze voorzien van een Qualcomm-chip. De oordopjes dragen het modelnummer BT31B en zijn op 4 april gecertificeerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren