.

Livestream Apple-presentatie van iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV en Apple Watch Series 3

Smartphones Smartwatches

Een livestream bekijken van het Apple-evenement, waar de iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV en Apple Watch Series 3 worden aangekondigd? Dat is mogelijk en hier lees je alle over de mogelijkheden. Het jaarlijkse evenement kan dit jaar worden bekeken via iOS, OS X, de Apple TV en de Edge-browser van Windows 10. Daarnaast leggen we je uit hoe je op oudere versies van Windows 10 en Android het evenement live kan volgen. Geen tijd? Geen probleem, want na de livestream kun je hier alles op je gemak nalezen of de hele presentatie nog eens bekijken.

→ Schrijf je nu in bij KPN en ontvang een notificatie wanneer de iPhone X beschikbaar is.

12 september Apple-evenement livestream

Mocht je het evenement vanuit je huidige browser wil bekijken, dan is het evenement te volgen via de onderstaande mediaspeler.

Apple livestream voor iPhone, iPad of iPod Touch

Gebruikers van een iPhone, iPad of iPod Touch kunnen het evenement eenvoudig volgen, want het enige wat je hoeft te doen is de live-pagina op de Apple website te bezoeken. Klik de link rond 19:00 aan en volg de gehele presentatie vanaf de bank of onderweg. Niet ieder product kan de livestream volgen, want Apple het vereist dat jouw iPhone, iPad of iPod Touch op iOS 9.0 of nieuwer draait.

Apple livestream voor de Apple TV

Op de vierde generatie Apple TV is het evenement te vinden in de app Apple Events. De oudere Apple TV-modellen moeten software 6.2 of nieuwer draaien en rond de start van het evenement verschijnt het evenement in het overzicht.

Apple livestream voor Mac OS X

Bekijk je liever de presentatie vanaf je Mac Mini, iMac of MacBook, dan hoef je alleen de live-pagina op de website te bezoeken. Mac-gebruikers moeten Safari gebruiken en macOS 10.11 of nieuwer draaien.

Apple livestream voor Windows 10

Het evenement is ook te bekijken op een pc met Windows 10 en de Edge-browser van Microsoft. Oudere versies van Windows 10 of andere browsers werken niet met de Apple-website, gelukkig is de livestream wel via een omweg te bekijken.

Apple livestream voor Android en Windows

Om de livestream op alle systemen te bekijken download je de VLC mediaspeler voor je PC/laptop of Android-apparaat. Selecteer daarna ‘Media Open Network Stream’ en druk op de optie ‘Network’. Plak in het ‘Please enter a network URL’ de onderstaande link en voilà, je kan de livestream van het Apple evenement bekijken.

Veel plezier met de livestream van het iPhone X-evenement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren