.

OnePlus bevestigt lancering OnePlus 6 in tweede kwartaal

Smartphones

OnePlus heeft bevestigd wanneer de volgende telefoon, de OnePlus 6, op de markt zal worden gebracht. In gesprek met CNET onthulde de ceo van OnePlus, Pete Lau, dat de smartphone laat in het tweede kwartaal van 2018 verschijnt.

Het is aannemelijk dat het om de OnePlus 6 gaat, omdat het toestel volgens Lau zal worden aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm. Deze chip zal namelijk onder de motorkap zijn te vinden van alle vlaggenschip die op Android draaien, waaronder de Galaxy S9 en S9+ van Samsung. Verder gaf hij weinig informatie over het nieuwe toestel.

Het gerucht gaat dat de OnePlus 6 zal worden voorzien van een verbeterde Face Unlock-functie, waarmee ook betalingen kunnen worden goedgekeurd. Het zou kunnen gaan om een 3D-cameramodule met infrarood, vergelijkbaar met de Face ID-gezichtsherkenningstechnologie van de iPhone X.

Daarnaast sprak hij in het interview over deals met providers in de Verenigde Staten. “Als de juiste kans zich op het juiste moment aandient, dan zullen we heel graag experimenten”, aldus Lau. Hij weigerde echter een specifiek tijdsbestek te geven voor wanneer er een deal zou kunnen worden gesloten. In Nederland worden de telefoons van OnePlus alleen via grijze import aangeboden en zijn er nog geen officiële deals met providers gesloten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren