‘iPhone 16 Pro en Pro Max krijgen grotere schermen’

Smartphones

De iPhone 16 Pro en Pro Max krijgen volgens analist Ross Young van Display Supply Chain Consultants grotere schermen dan hun voorgangers. Het kleinste model gaat naar verluidt van 6,1-inch naar ongeveer 6,2-inch en de Max zou groeien van 6,7-inch naar 6,8-inch. De verwachting is dat Apple dit jaar zal blijven vasthouden aan de schermformaten van de iPhone 14 Pro-serie.

Volgens de informatie van Young zullen de nieuwe schermformaten alleen beschikbaar zijn op de iPhone 16 Pro-modellen. De exacte wijziging zal Young onthullen tijdens zijn presentatie op de Display Week-conferentie in Los Angeles op 23 mei 2023. Het is nog onduidelijk of de standaard iPhone 16 en iPhone 16 Plus ook gaan groeien qua schermformaat.

Young heeft in het verleden een goede reputatie opgebouwd met het geven van nauwkeurige informatie over de displays van toekomstige Apple-producten. Zo onthulde hij eerder dat ProMotion naar de iPhone 13 Pro en de 14-inch en 16-inch MacBook Pro zou komen en dat de zesde generatie iPad mini zou worden uitgerust met een groter scherm van 8,3 inch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*