Geen iPhone 15 Pro Max, maar iPhone 15 Ultra?

Smartphones

Eind vorig jaar maakte de doorgaans goed geïnformeerde Bloomberg-journalist Mark Gurman bekend dat de iPhone 15 Pro Max dit jaar zou worden vervangen door de iPhone 15 Ultra. Sindsdien is het relatief stil gebleven, echter claimt Andrew O’Hara van AppleInsider dat de naam iPhone 15 Ultra toch nog steeds in beeld is.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Ultra

O’Hara is niet een van de bekendste bronnen in de wereld van Apple, maar vorig jaar toonde hij wel authentieke beelden van de tweede generatie AirPods Pro voordat ze werden gepresenteerd. De iPhone 15 Ultra krijgt naar verluidt het grotere display en de camera met een periscopische 6X-zoomlens. Zowel de iPhone 15 Pro als de iPhone 15 Ultra zouden zijn voorzien van een titanium frame met de Action Button in plaats van de mute-knop en beide worden aangedreven door de nieuwe 3nm A17 Bionic-soc.

Apple zal de Lightning-oplaadpoort vervangen door usb-c vanaf de iPhone 15-serie. Een nieuw gerucht is een bron die beweert usb-c naar usb-c-oplaadkabels te tonen die mogelijk geleverd zullen worden bij de iPhone 15-modellen. In tegenstelling tot eerdere oplaadkabels die in de doos waren bijgevoegd, zouden deze usb-c-kabels voor iPhone gevlochten zijn en qua kleur overeenkomen. Gezien de kwaliteit van de kabels op de foto’s achten wij deze kans echter niet bijzonder groot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*