iBood Hunt met beruchte iBood Box van start gegaan

Smartphones

De dure maanden zijn aangebroken, maar deze pijn wordt enigszins verzacht door de verschillende koopjesevenementen zoals Singles Day en natuurlijk Black Friday. De Black Friday iBood Hunt gaat op dinsdag 12 november 2019 om 00:00 van start gegaan en in totaal worden er ruim 1000 deals aangeboden, die niet langer dan één minuten online staan en de voorraad is eveneens beperkt; op is ook daadwerkelijk op. Het evenement eindigt op donderdag 14 november. Ben je dus nog op zoek naar een goed en goedkoop cadeau voor Sinterklaas of Kerst, dan is de iBood Hunt zeker iets om in de gaten te houden.

iBood Hunt

Gedurende de iBood Hunt komen er allerlei verschillende producten voorbij, waaronder iPhones, laptops, keukenmachines, televisies, LEGO, wasmachines, speelgoed, tablets, smartphones, hardloopschoenen en nog veel meer. Mocht je bang zijn om een aanbieding mis te lopen, dan doe je er verstandig aan om één-klik-betalen in te stellen. Op deze manier reken je binnen 5 seconden af en dat kan net voldoende zijn om de iBood Box te bemachtigen.

Er namelijk nog een goede reden waarom de Hunt zo populair is, want de komende twee dagen wordt er meerdere keren een iBood Box aangeboden. De producten in de beruchte iBood Box verschillen per gebruiker, waardoor je niet weet wat je uiteindelijk ontvangt. Om een box te bemachtigen moet je veel geluk hebben, want duizenden mensen willen op datzelfde moment ook hun geluk beproeven. Het goede nieuws is dat de Box meerdere keren per Hunt langskomt.

Er worden vaak boxen van 50 of 100 euro aangeboden en de totale waarde komt soms wel boven de 1000 euro uit. In de iBood Box zit altijd een hogere waarde aan producten dan de betaalde prijs. Bovendien kun je de box ook zonder problemen terugsturen. Het is overigens niet toegestaan om meer dan één Box per Hunt te bestellen; dubbele bestellingen worden geannuleerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren