.

Google Home en Home Mini vanaf 24 oktober leverbaar, nu beschikbaar voor pre-order

Smartphones

De Google Home en Home Mini zijn vanaf 24 oktober in Nederland te koop en vanaf dit moment beschikbaar voor pre-order. De slimme speakers zijn al geruime tijd beschikbaar in andere delen van de wereld, maar Google Assistant is sinds kort ook te gebruiken in het Nederlands.

Google brengt Assistant naar Nederland

Het is met de Google Home-serie mogelijk om met een eenvoudige stemopdracht het web te doorzoeken, je agenda te checken, slimme lampen te bedienen, timers en wekkers in te stellen en je favoriete muziek af te spelen. Overigens hoef je niet bang te zijn dat de Google Home of Home Mini continu reageert op alles wat je zegt, want de speakers worden pas geactiveerd wanneer je “Hey Google” of “Oké Google” zegt.

Google Home is de grootste speaker van de twee en daardoor het meest geschikt om muziek af te spelen. Verder beschikken beide speakers over dezelfde functies. Het is mogelijk om je ‘smart home’-apparaten aan te sturen waaronder de slimme lampen van Philips Hue of een Nest Thermostat, luister naar muziek via YouTube en Spotify, content van YouTube afspelen op de televisie (Chromecast-ondersteuning vereist), de televisie in- uitschakelen en naar het laatste nieuws luisteren.

Google Assistant is in staat om de stemmen van meerdere gebruikers te onderscheiden, zodat je niet bang hoeft te zijn dat privacygevoelige informatie wordt gedeeld met andere gebruikers. De antwoorden zijn geheel afgestemd op degene die de vraag stelt. Daarnaast beschikken de Google Home en Home Mini over een fysieke schakelaar om de microfoons uit te schakelen.

In Nederland heeft de Google Home een adviesprijs gekregen van 149 euro, terwijl de Google Home Mini voor 59 euro is te verkrijgen in de kleuren zwart, wit en koraal. Beide speakers zijn nu beschikbaar voor pre-order bij MediaMarkt, Coolblue en Bol.com. De producten liggen vanaf 24 oktober in de winkels en geplaatste pre-orders zullen dan worden uitgeleverd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren